Τα προβλήματα του Νομού Ιωαννίνων προτεραιότητα για τη Νέα Δημοκρατία

on .

BASILEIOY SPYROS SYNENTEYKSH

• Το στίγμα των προθέσεων της νέας ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Ιωαννίνων έδωσε, χθες, ο νέος Πρόεδρός της κ. Σπύρος Βασιλείου, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα γραφεία του κόμματος.
Ο κ. Βασιλείου απηύθυνε κάλεσμα στα μέλη και στους φίλους της παράταξης να δώσουν το παρών στην ομιλία του Αντιπροέδρου της Ν.Δ. κ. Άδωνι Γεωργιάδη που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη και ώρα 7 μ.μ. στα Λιθαρίτσια, ώστε να θέσουν τους προβληματισμούς τους και να μοιραστούν τις σκέψεις τους για την επόμενη μέρα με τον κ. Γεωργιάδη.
Τα προβλήματα…
Απώτερος στόχος για την νέα Ν.Ε της ΝΟΔΕ είναι, σύμφωνα με τον κ. Βασιλείου, η καταγραφή των προβλημάτων που απασχολούν τον Νομό Ιωαννίνων και η εκπόνηση μελέτης για την περιοχή, η οποία θα παραδοθεί στον Πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε να έχει μια ολοκληρωμένη γνώση σχετικά με τα ζητήματα που αφορούν την περιοχή μας.
Να διευρυνθεί το κόμμα…
Όπως διεμήνυσε ο κ. Βασιλείου, επιδίωξή του είναι να ανοίξει τις πόρτες στους πολίτες, να διευρύνει το κόμμα μέχρι τέλους και τόνισε ότι δεν θα διστάσει να συγκρουστεί με παλαιοκομματικές νοοτροπίες που κρατάνε πίσω την παράταξη. Ανέφερε ότι η Ν.Δ.,  η οποία συντάσσει ήδη το κυβερνητικό της πρόγραμμα βασισμένο σε πυλώνες αξιοκρατίας και ισονομίας, θα αγκαλιάσει τους ανθρώπους της παραγωγής, τους πολίτες που ψάχνουν να βρουν διέξοδο στα καθημερινά τους προβλήματα, επισημαίνοντας ότι η Ν.Δ. είναι η μοναδική επιλογή για τον τόπο.
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος σχετικά με την αναθεώρηση του συντάγματος, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ υπογράμμισε ότι η συζήτηση αυτή είναι μια προσπάθεια να στραφεί αλλού ο δημόσιος διάλογος, καθώς είναι αδύνατο να γίνει από την παρούσα Βουλή.

ΝΙΚΟΣ ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ