Πασχαλάκη και Κούτρη απέκτησε ο ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PASXALAKHS PAS

• Την απόκτηση του τερματοφύλακα Αλέξανδρου Πασχαλάκη και του αριστερού μπακ-χαφ Λεονάρντο Κούτρη ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα  κάνοντας τέσσερις τις μεταγραφές του Ιανουαρίου μετά την απόκτηση των  Νικολιά και Μαυροπάνου.
Ο Πασχαλάκης είναι ο εκλεκτός για τη θέση του τερματοφύλακα μετά την μεταγραφή του Βελλίδη στον ΠΑΟΚ και η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την απόκτησή του για τα επόμενα 2,5 χρόνια.
Με την μεταγραφή του Πασχαλάκη ο ΠΑΣ έκανε την μοναδική μεταγραφική κίνηση ποδοσφαιριστή άνω των 24 ετών που μπορεί να κάνει κατά την περίοδο του Ιανουαρίου λόγω των περιορισμών που έχει από την μη αδειοδότηση της ομάδας.
Ο Ελληνοβραζιλιάνος  Λεονάρντο Κούτρης  έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Εργοτέλη που αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Football League και αποκτήθηκε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας μέχρι το 2019.

Το βιογραφικό των δύο ποδοσφαιριστών
Ο 26χρονος Πασχαλάκης γεννήθηκε στις 27 Ιουλίου 1989 στην Αθήνα και είναι ύψους 1,97. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις ακαδημίες της Ηλιούπολης με την οποία υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2006.  Το καλοκαίρι του 2008 μετακόμισε  πήρε μεταγραφή στον Λεβαδειακό. Μετά από 4 χρόνια στην ομάδα του Κομπότη συνέχισε  την καριέρα του στην Κύπρο και την ΠΑΕΕΚ, ομάδα της Κερύνειας. Τον Γενάρη του 2014 υπέγραψε στον Πανθρακικό, στον οποίο έμεινε δύο χρόνια.
KOYTRHS PASΟ 20χρονος Κούτρης είναι γεννημένος στις 23 Ιουλίου 1995 στην Ρόδο από Έλληνα πατέρα και μητέρα από την Βραζιλία και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ χαφ. Ο Γιάννης Πετράκης γνωρίζει τον ποδοσφαιριστή καθώς ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Εργοτέλη και ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός τον είχε ποδοσφαιριστή στην πρώτη ομάδα όταν ανέλαβε τον πάγκο του Εργοτέλη τον Ιούνη του 2013.
Ο Κούτρης έγινε άθελά του πρωταγωνιστής σε ένα τραγελαφικό σκηνικό τον Οκτώβρη του 2015 καθώς στο παιχνίδι του Εργοτέλη με την Λάρισα μεταφέρθηκε με... άκομψο τρόπο από Λαρισαίους τραυματιοφορείς σε ένα κωμικοτραγικό βίντεο που   ξεπέρασε τα ελληνικά όρια και δυσφήμισε την χώρα μας σε αρκετές γωνιές του πλανήτη.
Στις πρώτες τους δηλώσεις ως ποδοσφαιριστές  του ΠΑΣ Γιάννινα Πασχαλάκης και Κούτρης  χαρακτήρισαν  τιμή τους  που θα ανήκουν στην οικογένεια του ΠΑΣ κάτι που τους δίνει μεγάλη χαρά αλλά αποτελεί συνάμα μεγάλη ευθύνη και πρόκληση στην καριέρα τους. Παράλληλα, ευχαρίστησαν  τους ανθρώπους της ΠΑΕ για την εμπιστοσύνη που τους έδειξαν.