Το 4th Swimming Cup Ioannina από τον Κολυμβητικό Όμιλο Ιωαννίνων

on .

KOLYMBHSH

• Διασυλλογικούς αγώνες Κολύμβησης με την επωνυμία 4th Swimming Cup Ioannina 2016 θα διεξάγει για τέταρτη  συνεχόμενη  χρονιά αύριο, Σάββατο και μεθαύριο, Κυριακή ο Κολυμβητικός Όμιλος Ιωαννίνων στο κλειστό κολυμβητήριο.
Στους αγώνες θα συμμετάσχουν 25 ομάδες από 16 πόλεις της Ελλάδος με περίπου 500 αθλητές. Την έναρξη των αγώνων θα κηρύξει ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας καθώς και άλλοι τοπικοί παράγοντες.Την διοργάνωση θα τιμήσει με την παρουσία του και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός.
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν αύριο, ώρα 11 π.μ. και θα λήξουν την Κυριακή στις 3 μ.μ.. Αύριο, στις 5.45 μ.μ. θα λάβει χώρα η τελετή έναρξης.

Ενημερωτική συνάντηση
Ενδιάμεσα των δύο αγωνιστικών του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Du Lac» ενημέρωση από αντιπροσωπεία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο Γεώργιο Κατσαρό, τον Γενικό Γραμματέα Δημήτριο Σαρακατσάνη, τον Τεχνικό Σύμβουλο και ομοσπονδιακό προπονητή Χρήστο Χούμα και τον ομοσπονδιακό προπονητή Τάσο Παπαδόπουλο. Η ενημέρωση θα γίνει σε προπονητές και παράγοντες της κολυμβητικής περιφέρειας Ηπείρου - Δυτικής Στερεάς και Ιονίων Νήσων.