Έψαλλαν τα κάλαντα…

on .

KALANTA PERIFEREIA

...στην Περιφέρεια Ηπείρου

Τα κάλαντα στον Περιφερειάρχη, στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, τους Αντιπεριφερειάρχες και στους υπαλλήλους της Περιφέρειας Ηπείρου, έψαλλαν χθες η Φιλαρμονική της 8ης Μεραρχίας και το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννίνων. Ο Περιφερειάρχης τους ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και με αλληλεγγύη να ξεπεραστούν οι σημερινές δυσκολίες.

KALANTA DHMOS...στο Δήμο Ιωαννιτών

Παιδικές φωνές, μουσικές και κάλαντα «γέμισαν» χθες παραμονή Χριστουγέννων το Δημαρχείο Ιωαννίνων. Παρέες παιδιών έψαλαν από το πρωί τα κάλαντα κι αντάλλασαν ευχές με το Δήμαρχο, Θωμά Μπέγκα, τους αιρετούς και το προσωπικό του Δήμου, ενώ η Μπάντα της 8ης Μεραρχίας, η Φιλαρμονική του Δήμου Ιωαννιτών και το Χορευτικό Τμήμα του Πνευματικού Κέντρου, δημιούργησαν μια γιορτινή ατμόσφαιρα.

 

 

 

 

…στο Δήμο Ζίτσας

Με χαρούμενες παιδικές φωνές και τους ήχους των παραδοσιακών τριγώνων πλημμύρισε χθες και το Δημαρχείο Ζίτσας. Τα κάλαντα έψαλλαν στο Δήμαρχο, Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους και υπαλλήλους του Δήμου η χορωδία του στρατοπέδου Περάματος και τα παιδιά του Τμήματος παραδοσιακών χορών του Δήμου συνοδευόμενα από τη χοροδιδάσκαλό τους Σταυρούλα Ράρρα, τα οποία παρουσίασαν χορούς από όλη την Ελλάδα. Ο Δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος προσέφερε στα παιδιά δώρα και γλυκά όπως προστάζει το έθιμο των ημερών και τους ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή πρόοδο. Την Τετάρτη το «πνεύμα» των Χριστουγέννων έφεραν στο Δημαρχείο οι μαθητές της Γ’ τάξης του Λυκείου Ελεούσας ψάλλοντας τα κάλαντα. Ο Δήμαρχος αντάλλαξε ευχές με τους μαθητές και το Δ/ντη του σχολείου Νίκο Παππά που τους συνόδευε τους ζήτησε να καταβάλουν προσπάθεια, μιας και μπαίνουν στην τελική ευθεία πριν τις Πανελλαδικές εξετάσεις, ώστε να κάνουν πράξη τα όνειρά τους και να πετύχουν τους στόχους τους.