Από ολισθηρότητα στο δρόμο εξετράπη λεωφορείο του ΚΤΕΛ

on .

LEOFOREIO TEROBO

• Τον χάρο με τα μάτια τους είδαν χθες το μεσημέρι οι επτά επιβάτες του λεωφορείου του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αγρίνιο  - Ιωάννινα και ξεκίνησε στις 11:45 το πρωί.
 Ξαφνικά, κι ενώ το λεωφορείο κινούνταν στο Τέροβο, με την βροχή να πέφτει δυνατή, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα την  εκτροπή του λεωφορείου στην περιοχή Πλατανάκια.
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων Γρηγόρη Γκίκα και τον Πρόεδρο των Εργαζομένων του ΚΤΕΛ, ο οδηγός είναι έμπειρος, ενώ οι δυο άνδρες αποδίδουν το ατύχημα στην ολισθηρότητα του οδοστρώματος.

Σώοι οι επιβάτες…
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και το ΕΚΑΒ, ευτυχώς όμως επιβάτες και οδηγός κατάφεραν να βγουν μόνοι τους από το αναποδογυρισμένο όχημα, όλοι σώοι, μόνο με μικροτραυματισμούς. Από τους επτά επιβάτες μόνο μια γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά, ωστόσο για προληπτικούς λόγους όλοι, μαζί με τον οδηγό μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Η κυκλοφορία διεξήχθη με δυσκολία για αρκετή ώρα στην Ε.Ο. Ιωαννίνων- Αθηνών, ενώ στο σημείο βρέθηκε και γερανός για να επαναφέρει το λεωφορείο και να ξεκινήσει η ρυμούλκησή του.
Ας σημειωθεί ότι πρόκειται για σημείο καρμανιόλα στο Τέροβο, στο οποίο μάλιστα τα ατυχήματα είναι σχεδόν καθημερινή υπόθεση, καθώς λίγες μόλις ώρες νωρίτερα ο δρόμος είχε κλείσει για έξι ώρες, μετά από εκτροπή νταλίκας.

ΒΙΛΙΑΝ ΣΤΑΣΙΝΟΥ