«Ενωμένοι θα αντιμετωπίσουμε την επίθεση που μας κάνει ο ΟΑΕΕ...»

on .

OAEE SYNENTEYKSH-15 7 14

• Την δικαστική μάχη κατά του ΟΑΕΕ, δηλαδή του ασφαλιστικού τους Oργανισμού ετοιμάζονται να ξεκινήσουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες και oi μικρομεσαίες επιχειρήσεις των Ιωαννίνων, οι οποίοι αδυνατούν να καταβάλλουν τις εισφορές τους και κινδυνεύουν να χάσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία μέσω κατασχέσεων που εφαρμόζει ο ΟΑΕΕ.  Στο πλευρό τους έχουν τον Δικηγορικό Σύλλογο Ιωαννίνων.
Σήμερα, ώρα 7 μ.μ. η Ομάδα Ιωαννίνων κατά του ΟΑΕΕ διοργανώνει σύσκεψη στην αίθουσα της Περιφέρειας Ηπείρου (Στοά Σάρκα, 2ος όροφος). Χθες σε συνέντευξη τύπου τα μέλη της επιτροπής που έχει συσταθεί μίλησαν για το θέμα.
Όπως ανέφερε ο Ελευθέριος Λάππας, «δεχόμαστε επίθεση από τον ΟΑΕΕ και θέλουμε να αμυνθούμε ως μικρομεσαίες επιχειρήσεις που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της οικονομίας».
Ο Γιάννης Φώτος από την πλευρά του κάλεσε τους συναδέλφους του να έρθουν στην σημερινή συγκέντρωση ή να περάσουν από το Επιμελητήριο στην Αραβαντινού 5ε να υπογράψουν στον σχετικό κατάλογο της γραμματείας και να ενσωματωθούν με τους υπόλοιπους.
Τέλος, ο Γιάννης Σίσκας σημείωσε πως «πρέπει όλοι μαζί, ομαδικά, να κινηθούμε εναντίον του ΟΑΕΕ που προσπαθεί να μας αφανίσει».
Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ομαδική προσφυγή κατά του Οργανισμού δεν έχει κατατεθεί ακόμα στα Γιάννενα.