Ο Τρ. Αλμπάνης… πάει για Αντιπρύτανης στο πρυτανικό σχήμα του Γ. Καψάλη

on .

Στις επερχόμενος εκλογές στο Πανεπ. Ιωαννίνων

Ο Τρ. Αλμπάνης… πάει για Αντιπρύτανης
στο πρυτανικό σχήμα του Γ. Καψάλη 

 Με ενδιαφέρον αναμένεται η συνέντευξη Τύπου του υποψ. Πρύτανη

PANEPISTHMIO-IOANNINON GLYPTO

• Το πλαίσιο θέσεων, προτάσεων και προτεραιοτήτων αναμένεται να παρουσιάσει σε συνέντευξη τύπου ο υποψήφιος Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθηγητής Γεώργιος Δ. Καψάλης.
Το ενδιαφέρον στρέφεται και στο διοικητικό σχήμα που θα τον πλαισιώνει. Σύμφωνα με πληροφορίες, Αναπληρωτές πρύτανη θα είναι ο σημερινός πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, καθηγητής του Τμήματος Χημείας Τριαντάφυλλος Αλμπάνης, ο καθηγητής του Τμήματος Φυσικής Θωμάς Μπάκας και ο καθηγητής του Τμήματος Ιατρικής Ανδρέας Φωτόπουλος.
Οι προτεραιότητες
Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στις προτεραιότητες που θα θέσει ο κ. Καψάλης είναι  η αντιμετώπιση του προβλήματος με το διδακτικό και ερευνητικό προσωπικό πολλών τομέων και τμημάτων του ιδρύματος, η τόνωση του διδακτικού και ερευνητικού έργου Καθηγητών και Λεκτόρων, στηρίζοντας τους νέους επιστήμονες και με παράλληλη προβολή των επιστημονικών επιτευγμάτων κ.ά.
Επιπλέον ο Καθηγητής και υποψήφιος Πρύτανης κ. Καψάλης αναμένεται, μεταξύ άλλων,  να αναφερθεί στη στόχευση για διατήρηση των θέσεων του διοικητικού προσωπικού.
Να σημειωθεί ότι η μέριμνα στρέφεται και προς τους φοιτητές με σίτιση και στέγαση, ώστε κανείς να μην αναγκαστεί να διακόψει τις σπουδές για οικονομικούς λόγους και με στόχο ένταξης στο ΕΣΠΑ νέων φοιτητικών κατοικιών.

ΒΙΛΙΑΝ ΣΤΑΣΙΝΟΥ