Εντείνονται οι διαμαρτυρίες για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ

on .

Πρόεδροι των Κτηνοτρόφων στον Περιφερειάρχη

Εντείνονται οι διαμαρτυρίες
 για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ

PROBATA

• Συνεχίζονται και εντείνονται οι διαμαρτυρίες των κτηνοτρόφων για τα υψηλά τέλη που υποχρεώνονται να καταβάλλουν για την υποβολή δηλώσεων ΟΣΔΕ.
Χθες τα παράπονά τους εξέθεσαν στον Περιφερειάρχη κ. Αλέκο Καχριμάνη, ο Πρόεδρος των Μετακινούμενων Κτηνοτρόφων Γιάννης Δεκόλης και ο Πρόεδρος των Κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας  Χρήστος Μπούτσικος, οι οποίοι ζήτησαν την παρέμβασή του για την εκλογίκευση των τελών από τους πιστοποιημένους φορείς της Ηπείρου.
Ο Περιφερειάρχης, που μόλις την περασμένη Παρασκευή σε δηλώσεις του, είχε επισημάνει το πρόβλημα που υπάρχει, επανέλαβε ότι για φέτος η Περιφέρεια ανέλαβε και ξεκινά τη διαδικασία για την υποβολή δηλώσεων ΟΣΔΕ στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας. Παράλληλα για μια ακόμη φορά ζήτησε τη συνεργασία με όλους τους άλλους φορείς (στην πλειοψηφία τους οι πρώην Ενώσεις Αγρ. Συνεταιρισμών, νυν Συνεταιρισμού), για να επιτευχθεί μείωση των «δυσβάσταχτων», όπως τα χαρακτήρισε τελών. «Μοναδικός σκοπός μας είναι η φροντίδα για τους κτηνοτρόφους και τους αγρότες», τόνισε ο κ. Καχριμάνης.