Έχει ξεκινήσει η αμφισβήτηση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ…

on .

 ANNA ASHMAKOPOYLOY

• Την εκτίμηση ότι έχει «ανάψει το πράσινο φως» προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες αμφισβήτησης του Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζει με ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ιωαννίνων Άννα Ασημακοπούλου.
Σύμφωνα με την κ. Ασημακοπούλου το κείμενο το οποίο φέρει 53 υπογραφές στελεχών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ - και δημοσιεύεται από τον Τύπο - αποδεικνύει ότι η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος εξελίσσεται για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε μία αργή και επώδυνη διαδικασία.
Παράλληλα η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας τονίζει αρνητικό φαινόμενο είναι και η αναβολή της προγραμματισμένης για το περασμένο Σαββατοκύριακο συνεδρίασης της Κ.Ε. και αντικατάστασή της από μια εξωθεσμική και εν κρυπτώ συνάντηση.
Η κ. Ασημακοπούλου εκτιμά ακόμη ότι το «Κείμενο των 53» είναι μόνο η αρχή, υπογραμμίζοντας ότι οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ «ζουν και βασιλεύουν», ενώ καταλήγει τονίζοντας ότι «για κάποιους έχει έλθει η ώρα της αυτοκριτικής, που, ως γνωστόν, ακολουθείται από «πειθαρχικές κυρώσεις»…».