Νέα Ιστοσελίδα

on .

pl-thumbΚαλωσορίσατε!
Στη νέα και ανανεωμένη ιστοσελίδα του ΠΡΩΙΝΟΥ ΛΟΓΟΥ Ιωαννίνων!

Πέντε χρόνια μετά την τελευταία ανανέωση του www.proinoslogos.gr, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να παρουσιάσουμε μια πιο ενημερωμένη, πιο δυναμική και  πιο μοντέρνα σελίδα, διατηρώντας όμως τις βάσεις και τις αξίες στις οποίες στήθηκε το 1996 (!)  η πρώτη διαδικτυακή μας παρουσία και που αφορούσε:

  • Την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των επισκεπτών, με συνέπεια και συνέχεια σε καθημερινή βάση...
  • Την ευκαιρία στους απανταχού Ηπειρώτες να μαθαίνουν τα νέα της πατρίδας τους από «πρώτο χέρι»…
  • Την ευκαιρία στις νεότερες ηλικίες να ενημερώνονται για τα τεκταινόμενα στην Ήπειρο και κυρίως για τα αθλητικά δρώμενα στην περιοχή μας...

Το www.proinoslogos.gr εκτός από την ανανεωμένη εμφάνιση και τον δυναμικό του χαρακτήρα, θα έχει παρουσία και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter), ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα εύρεσης προηγουμένων δημοσιευμάτων κ.α. Σε μια κρίσιμη οικονομικά εποχή, θα διατηρήσει την ελεύθερη σ’ αυτό πρόσβαση όλων, αφού θα συνεχίσει να προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ (η ανανέωσή του θα γίνεται όπως τώρα μετά τις 12 το μεσημέρι).
Εγκαινιάζουμε λοιπόν μια καινούργια εποχή στην ηλεκτρονική έκδοση του ΠΡΩΙΝΟΥ ΛΟΓΟΥ, υποσχόμενοι ότι σύντομα θα προσφέρουμε και περισσότερες υπηρεσίες!
Θερμές ευχαριστίες σε όλο το προσωπικό και τους συνεργάτες της εφημερίδας μας, που ο καθένας με τον δικό του τρόπο βοήθησε στην υλοποίηση του έργου στο οποίο θα περιηγηθείτε και ιδιαίτερα στο Νίκο Π. Ζήνα (NICMEDIA), που είχε την ευθύνη της υλοποίησης και την επιμέλεια της νέας ιστοσελίδας.

Καλή περιήγηση!..