Μουσικό «ραντεβού» με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

on .

Απόψε (9.30) στο Θέατρο Ε.Η.Μ.

Μουσικό «ραντεβού» με

την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Θα παρουσιάσει το «soundtrack της δικής της γενιάς»

• Είναι η κορυφαία ίσως ερμηνεύτρια της νέας γενιάς, έχοντας ήδη στο ενεργητικό της μεγάλες δισκογραφικές επιτυχίες και ορισμένες πολύ σημαντικές καλλιτεχνικές συνεργασίες.
Ο λόγος για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η οποία έρχεται στα Γιάννενα πιστή στο μουσικό «ραντεβού» με τους χιλιάδες θαυμαστές της απόψε (ώρα 9:30 μ.μ.) στο Υπαίθριο Θέατρο της Ε.Η.Μ..
Η συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στα Γιάννενα, την οποία στηρίζει ως χορηγός επικοινωνίας ο «Π.Λ.», εντάσσεται στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας που πραγματοποιεί φέτος ανά την Ελλάδα.
Σ’ αυτήν θα καταθέσει το μουσικό «soundtrack της δικής της γενιάς», που, όπως η ίδια λέει, χωράει επιλογές μιας παγκόσμιας μουσικής σκηνής, διαφορετικές κουλτούρες, τολμηρές μίξεις, αλλά και αναδρομή στα νεανικά και πιο πρόσφατα μελωδικά βιώματά της.
Ραντεβού λοιπόν απόψε στο Θέατρο της Ε.Η.Μ., για να απολαύσουμε τη μοναδική αυτή συναυλία της δημοφιλούς ερμηνεύτριας, με τη… βοήθεια πάντα και του καιρού!
***
• Τα εισιτήρια κοστίζουν 12 ευρώ στην προπώληση και 15 ευρώ στην είσοδο. Φοιτητικό - ανέργων 10 ευρώ.
Προπώληση γίνεται σε: Viva.gr, Κατάστημα Public, Sevenspots,  Πολυχώρος Αγορά, Καταστήματα Γερμανός (Ιωάννινα, Ναπ. Ζέρβα 1 και Ηγουμενίτσα).