Οι επιλογές Σαμαρά έγιναν βάσει καταλληλότητας και ικανότητας

on .

Η Α. Ασημακοπούλου σχολιάζει τον ανασχηματισμό...

Οι επιλογές Σαμαρά έγιναν βάσει

καταλληλότητας και ικανότητας

• Στον ανασχηματισμό και στα κριτήρια επιλογής των προσώπων από τον Αντώνη Σαμαρά αναφέρθηκε χθες, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. βουλευτής Ιωαννίνων Άννα Ασημακοπούλου.
«Ο ανασχηματισμός είναι μέρος της απάντησης στο μήνυμα που ελήφθη από τις εκλογές όπως το έλαβε ο Πρωθυπουργός. Είναι δυο κομμάτια: Το πρώτο είναι χάραξη πολιτικής, το δεύτερο τα πρόσωπα που την υλοποιούν.
»Η επιλογή είναι αποκλειστικό προνόμιο του Πρωθυπουργού και έχει να κάνει με την καταλληλότητα, την ικανότητα αλλά και με τη χρονική συγκυρία και την πολιτική ατζέντα.
»Ευχόμαστε η κυβέρνηση (σ.σ μετά τον ανασχηματισμό) να έχει τα ίδια, αν όχι καλύτερα αποτελέσματα για την Ελλάδα» τόνισε.
Και συμπλήρωσε: «η κοινωνία μάς λέει ‘πάτε τη χώρα σε μια σωστή κατεύθυνση, τα μεγάλα τα πετύχατε, από την άλλη πλευρά ήρθε η ώρα να βιώσουμε την αποκατάσταση των αδικιών με κοινωνικότερο πρόσωπο. Αν το δει αυτό ο κόσμος, έχει ρεαλιστικές προσδοκίες, έχει δεν έχει σημασία για το από ποιο χώρο προέρχεται. Κανείς δεν λέει ότι δεν τιμά την προσπάθεια που έγινε από την προηγούμενη κυβέρνηση».