AΘΛHTIKA

on .

AΘΛHTIKA

ΣΤΗ «ΛΙΣΤΑ» ΤΟΥ ΠΑΣ

ΓΙΑΝΝΙΝΑ Ο ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Άρη, εξετάζεται προσεκτικά απ’ τους «κυανόλευκους» σαν αντικαταστάτης του Κολοβέτσιου

• Ο 22χρονος αμυντικός Μιχάλης Γιαννίτσης φέρεται να βρίσκεται έντονα στο «προσκήνιο» της μεταγραφικής αναζήτησης του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Κολοβέτσιου.
Ο πρώην παίκτης του Άρη Θεσ/νίκης πραγματοποίησε θετική σεζόν με τους «κιντρινόμαυρους» στη Super League, μετρώντας 16 συμμετοχές.
Το γεγονός ότι είναι κάτω των 24 ετών δίνει ακόμη περισσότερους «πόντους» στο θέμα της απόκτησής του. Όμως υπάρχει ενδιαφέρον και απ’ την πλευρά του Αστέρα Τρίπολης, κάτι που ασφαλώς θα δυσκολέψει τις προσπάθειες της διοίκησης της ντόπιας ομάδας για να τον κάνει «κάτοικο» Ιωαννίνων.
Στα υπόλοιπα ζητήματα, μάλλον «ναυαγεί» η περίπτωση Μάντζιου αφού ο παίκτης δεν φαίνεται να… συγκινείται με την προοπτική να έρθει στον ΠΑΣ.
Οι συνεχόμενες στερήσεις των αδειοδοτήσεων έχουν πλήξει σημαντικά το κύρος των Γιαννιωτών, αφού δημιουργούν ερωτηματικά για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί.
Με λίγα λόγια «φθασμένοι» ποδοσφαιριστές και γνώστες της Ελληνικής πραγματικότητας, δύσκολα θα μπουν στη διαδικασία να «ρισκάρουν» να πάνε σε μια ομάδα με κατεβασμένο στο… πάτωμα τον «δείκτη» φερεγγυότητας.
Φυσικά πολλοί είναι αυτοί που… σφυρίζουν αδιάφορα και κάνουν πως «δεν ακούνε», αλλά η ουσία παραμένει η ίδια…
«Καλά και άγια» είναι τα νέα, αλλά άπειρα, παιδιά, όμως στο πολύ δύσκολο επόμενο πρωτάθλημα ο ΠΑΣ θα χρειαστεί πρώτιστα ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ που θ’ αποτελέσουν τον «πυρήνα» του.
Αλλιώς ακόμα θ’ αναπολούμε τον… Ντε Βινσέντι, τον Πάντο, τον Κολοβέτσιο, κλπ.

Παραλαβή αριθμών και

αθλητικού εξοπλισμού

Για τον 1ο Νυκτερινό Δρόμο Ιωαννίνων

• Ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων ενημερώνει τους εγγραφέντες στον 1ο Νυκτερινό Παραλίμνιο Δρόμο Ιωαννίνων που διεξάγεται αύριο ότι μπορούν να παραλάβουν τους αριθμούς συμμετοχής και τον αθλητικό εξοπλισμό (T-Shirt) της διοργάνωσης, αύριο, Σάββατο, ώρες 2 με 7 μ.μ. στον προαύλιο χώρο των Παλαιών Σφαγείων (αφετηρία αγώνα), αλλά και σήμερα, Παρασκευή, ώρες 6 με 11 μ.μ., έξω από το κατάστημα FIFTH ELEMENT στον πεζόδρομο Δαγκλή και Παπάζογλου 1
Στο σημείο θα πραγματοποιηθεί παράλληλα εκδήλωση με οπτικοακουστικά μέσα, όπου μπορούν να δουν και να γευτούν προϊόντα των χορηγών του Αγώνα.