Στις φυλακές Σταυρακίου από χθες ο Βούλγαρος παιδίατρος

on .

Δεν κατέβαλε την χρηματική εγγύηση και…

Στις φυλακές Σταυρακίου από

χθες ο Βούλγαρος παιδίατρος

Είχε συλληφθεί στα Γιάννενα για διακίνηση

υλικού παιδικής πορνογραφίας

• Στις φυλακές Σταυρακίου βρίσκεται από χθες ο Βούλγαρος παιδίατρος, που πριν από λίγο καιρό είχε συλληφθεί στα Γιάννενα, με την κατηγορία της διακίνησης σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας, συγκλονίζοντας όχι μόνο την τοπική κοινωνία, αλλά και ολόκληρο το πανελλήνιο.
Ο 47χρονος παιδίατρος μετά την απολογία του στον Εισαγγελέα είχε αφεθεί ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους, ενώ είχε οριστεί να καταβάλλει εγγύηση, ύψους 20.000 ευρώ.
Παρήλθε το χρονικό διάστημα χωρίς να προχωρήσει στην καταβολή της κι έτσι υπήρξε νέο ένταλμα σύλληψης, με αποτέλεσμα να συλληφθεί εκ νέου και χθες να οδηγηθεί στις φυλακές Σταυρακίου.
Υπενθυμίζεται ότι τα ηλεκτρονικά ίχνη του 47χρονου εντοπίστηκαν σε ειδικό πρόγραμμα ανταλλαγής αρχείων, στο πλαίσιο διαδικτυακής έρευνας της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με σκοπό την εύρεση χρηστών που κατείχαν και είχαν πρόσφορο για διαμοιρασμό υλικό παιδικής πορνογραφία.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, βρέθηκαν αποθηκευμένα σε διάφορα ψηφιακά αποθηκευτικά μέσα, πλήθος αρχείων «σκληρού» υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Μάλιστα, από τις συνεχείς έρευνες ο παιδίατρος φαίνεται πως κατείχε κεντρικό ρόλο σε κλειστή διαδικτυακή ομάδα που διακινούσε υλικό παιδικής πορνογραφίας.