Αλαλούμ με την κατανομή εδρών στο Δήμο Ιωαννιτών

on .

Μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου

Αλαλούμ με την κατανομή

εδρών στο Δήμο Ιωαννιτών

• Η χθεσινή ανακήρυξη των δημοτικών συμβούλων στο Δήμο Ιωαννιτών από το Πρωτοδικείο,  δεν είναι κατά τα φαινόμενα και η τελική, καθώς διαπιστώνεται ένα λάθος που ανατρέπει την κατανομή εδρών στις Δημοτικές Ενότητες Μπιζανίου και Περάματος. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση η παράταξη του Λ. Νάτση εκλέγει σύμβουλο στο Πέραμα (αφήνοντας εκτός τον Λάμπρο Τζίμα της παράταξης Ν. Γκόντα) και η παράταξη Ν. Γκόντα στο Μπιζάνι, την οποία καταλαμβάνει ο Αχ. Σίντος.
Ωστόσο από το επίσημο πρακτικό προκύπτει ότι  για την έδρα που πρέπει να πάρει  η παράταξη του Λ. Νάτση, ο υπολογισμός στηρίχτηκε σε λάθος ψήφων που πήρε αυτή στη Δημοτική Ενότητα Περάματος, καθώς αντί του ορθού 323, υπολογίστηκαν σε 1.193.
Ως εκ τούτου από χθες τέθηκε θέμα διόρθωσης της απόφασης, με την οποία η παράταξη του Λ. Νάτση κερδίζει την έδρα στη Δ.Ε. Μπιζανίου και αυτή του Ν.Γκόντα στη Δ.Ε. Περάματος, οπότε ο Λ. Τζίμας θα πάρει τη θέση του Αχ. Σίντου, ανατρέποντας έτσι τα αρχικά, αλλά και «επίσημα» προς το παρόν δεδομένα, πάνω στα οποία στηρίχτηκε και το σχόλιο των σημερινών «Διαδόσεων» στην 3η σελίδα.