Σώοι και οι τρεις εργάτες που λιποθύμησαν σε δεξαμενή ύδρευσης

on .

Χθες στο Μαντείο Δωδώνης

Σώοι και οι τρεις εργάτες που

λιποθύμησαν σε δεξαμενή ύδρευσης

Άμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής

• Συναγερμός σήμανε χθες το απόγευμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, στο ΕΚΑΒ και στην ΕΜΑΚ, όταν ειδοποιήθηκαν για ένα σοβαρό περιστατικό, που ήταν θέμα ζωής και θανάτου. Στην περιοχή του Μαντείου της Δωδώνης τρία άτομα κινδύνεψαν σοβαρά, όταν έχασαν τις αισθήσεις τους, από αναθυμιάσεις σε δεξαμενή ύδρευσης της περιοχής. Αμέσως στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση και χωρίς καθόλου καθυστέρηση, όλα πήγαν κατ’ ευχήν.
Ο ένας από τους τρεις την ώρα που βρίσκονταν μέσα στη δεξαμενή για τον καθαρισμό της, λιποθύμησε. Όταν οι άλλοι δύο διαπίστωσαν ότι ο συνάδελφός τους ήταν αναίσθητος έσπευσαν να τον βοηθήσουν, όμως έχασαν τις αισθήσεις τους και οι ίδιοι, πιθανότατα από αναθυμιάσεις.
Έγκαιρη ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής, η οποία με την συμβολή της ΕΜΑΚ κατάφεραν να απεγκλωβίσουν, πριν να είναι αργά και τους τρεις εργάτες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηπείρου Βασίλης Κώνστας έκανε λόγο για μία δύσκολη επιχείρηση και συνέστησε σε όλους να είναι πιο προσεκτικοί.
ΒΙΛΙΑΝ ΣΤΑΣΙΝΟΥ