AΘΛHTIKA

on .

AΘΛHTIKA

Τα ονόματα των νικητών

Επιτυχημένο το φετινό σχολικό

πρωτάθλημα σκάκι Ιωαννίνων

• Με επιτυχία διεξήχθη στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο το φετινό σχολικό πρωτάθλημα σκάκι Ιωαννίνων. Μαθητές, γονείς και φίλοι του αθλήματος δημιούργησαν μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα, μια πραγματική σκακιστική γιορτή, στην οποία φυσικά δεν υπάρχουν «νικητές και ηττημένοι», καθώς στόχος του πρωταθλήματος ήταν όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως σκακιστικής δυναμικότητας, να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μαγευτικό κόσμο του σκακιού. Αξιοσημείωτο ήταν το γεγονός ότι στο πρωτάθλημα στμμετείχαν πάνω από 150 παιδιά.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, στην κατηγορία των νηπίων και πρώτης δημοτικού πρώτευσαν οι Γιούτσος Βασίλης, η Τάση Ειρήνη (νήπια) και ο Δάλλας Ιάσονας. Στην κατηγορία της δευτέρας Δημοτικού νικητής αναδείχθηκε ο Ευάγγελος Τσουτσοπλίδης. Ακολούθησαν οι Νικολάου Απόλλων και Παπαδόπουλος Κων/νος. Πρώτη στα κορίτσια η Μάνη Μαρία.
Στην τρίτη δημοτικού την πρώτη θέση πήρε ο Τζαχρήστας Γεώργιος. Με τους ίδιους βαθμούς δεύτερη η Γιούτσου Μιράντα και τρίτος ο Κατερίνης Πέτρος. Το βραβείο για τα κορίτσια το κέρδισε η Κιρτζόγλου Ιόλη.  Ο δεύτερος της οικογένειας Τσουτσοπλίδη, ο Αναστάσης Τσουτσοπλίδης ήρθε πρώτος στην τετάρτη Δημοτικού! Ακολούθησαν οι Λεοντίδης Μάριος, Μπέλλος Αλέξανδρος και Τσάγκας Άγγελος. Βραβείο στα κορίτσια η Γιούτσου Μαρία.
Στην πέμπτη Δημοτικού πρώτευσε ο Παπανικολάου Νικόλαος. Στην ίδια τάξη δεύτερος ήταν ο Βρυώνης Κωνσταντίνος και τρίτος ο Συκοβέλης Θοδωρής. Το βραβείο για τα κορίτσια κέρδισε η Λιάμη Αφροδίτη.  Τέλος, στην έκτη τάξη νικητής αναδείχτηκε ο Βαλεντίνος Θεοδώρου. Τις υπόλοιπες θέσεις κατέλαβαν οι Ανδρούτσος Μάριος και Κούτλας Δημήτρης.

Τουρνουά Πιγκ - Πογκ για μαθητές Δημοτ. σχολείων

• Το Σάββατο, 14 Ιουνίου στην αίθουσα του συλλόγου Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων που βρίσκεται στο συγκρότημα «Εφύρα» έναντι Πανεπιστημιούπολης, ο αθλητικός σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης διοργανώνει αγώνες Πιγκ - Πογκ για τους μαθητές  των δημοτικών σχολείων.
Οι γονείς που επιθυμούν  να δηλώσουν συμμετοχή  για το παιδί τους  στους αγώνες μπορούν να το κάνουν στο e-mail  του συλλόγου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (γράφοντας το ονοματεπώνυμο του αθλητή, το σχολείο, την τάξη και τηλ. επικοινωνίας του γονέα) ή στο τηλ.: 6942-641519 μέχρι και αύριο, Πέμπτη.

TAE KWON DO

Αγωνιστική ημερίδα στο Σύλλογο «Ζήκος»

• 150 Αθλητές από πέντε  διαφορετικούς συλλόγους βρέθηκαν την Κυριακή στις εγκαταστάσεις του συλλόγου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ «Ζήκος» προκειμένου να ανταλλάξουν ιδέες για το ολυμπιακό αυτό άθλημα. Στην αγωνιστική ημερίδα συμμετείχαν  σύλλογοι από Κέρκυρα, Ηγουμενίτσα κλπ.
Σε δηλώσεις του ο κ. Ζήκος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «ήταν μια πρωτοβουλία του συλλόγου μας να βρεθούμε όλοι εδώ στη πόλη μας και να κάνουμε μαζί μια ωραία αγωνιστική προπόνηση. Για τα μικρά μας παιδιά αυτού του είδους οι συναντήσεις είναι σημαντικές για τις εμπειρίες του αθλήματος αλλά και για την κοινωνικόποιηση των αθλητών».

Ένας Γιαννιώτης στον 12ο Μινωικό Άθλο

• Ένας Γιαννιώτης μαραθωνοδρόμος αγωνίστηκε στον 12ο Μινωικό Άθλο των 70 χλμ. Πρόκειται για τον Δημήτριο Χρόνη που τερμάτισε 3ος στη γενική κατάταξη με χρόνο 7 ώρες 22’42.