Ανεξαρτητοποιήθηκε από τη ΔΗΜΑΡ ο Βασ. Οικονόμου

on .

«Αδύνατη η συμμετοχή μου στο κόμμα…»

Ανεξαρτητοποιήθηκε από τη ΔΗΜΑΡ ο Βασ. Οικονόμου

• Την ανεξαρτητοποίησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Αριστεράς ανακοίνωσε χθες ο βουλευτής Αττικής Βασίλης Οικονόμου, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη.
Ο κ. Οικονόμου, ο οποίος έχει διαφωνήσει ανοιχτά με τις θέσεις της ηγεσίας του κόμματος, αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του: «η απροθυμία της Δημοκρατικής Αριστεράς να συνεργαστεί με τις υπόλοιπες υπαρκτές δυνάμεις της Κεντροαριστεράς, η προφανής έλλειψη ενδιαφέροντος για τη γνώμη και τις θέσεις Βουλευτών που δεν συνάδουν με την κυρίαρχη άποψη καθώς και η διάθεση της πλειοψηφίας του κόμματος να αποκλείσει εκ προοιμίου την δυνατότητα διατύπωσης εναλλακτικής κυβερνητικής πρότασης από την ενωμένη Κεντροαριστερά καθιστούν αδύνατη τη συμμετοχή μου στο κόμμα».

Η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ
Σχολιάζοντας την αποχώρηση του Β. Οικονόμου η ΔΗΜΑΡ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «η αποχώρηση του κ. Οικονόμου από τη Δημοκρατική Αριστερά και η ανεξαρτητοποίησή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός μας, κλείνει μια μακρά περίοδο προβληματικών σχέσεων και σαφών αποκλίσεων, τις οποίες επέβαλαν αποκλειστικά προσωπικές επιλογές. Στη δημοκρατία, καθείς επιλέγει το δρόμο του».