AΘΛHTIKA

on .

AΘΛHTIKA

Τον νεαρό Ηλιάδη

απέκτησε ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίζονταν στη Football League 2

με τη Δόξα Μακροχωρίου

• Η πρώτη μεταγραφή είναι γεγονός για τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού ο 21χρονος μεσοεπιθετικός Αντώνης Ηλιάδης ήρθε σε συμφωνία με τη ντόπια ομάδα.
Ο ποδοσφαιριστής τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε με τη Δόξα Μακορχωρίου Ημαθίας στο Πρωτάθλημα της F.L. 2 σημειώνοντας 5 τέρματα.
Ο Γιάννης Πετράκης «τσέκαρε» αρκετές φορές τον Ηλιάδη και πείστηκε τόσο για τις δυνατότητές του όσο και για την προσφορά που θα έχει στους «κυανόλευκους».
Στις πρώτες δηλώσεις του σαν παίκτης του ΠΑΣ ο Ηλιάδης τόνισε τα εξής: «Η συμφωνία με μία τόσο ιστορική ομάδα όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα, με γεμίζει τεράστια ευθύνη αλλά πάνω απ’ όλα μου δίνει ώθηση να πετύχω τον προσωπικό αλλά και τον συλλογικό στόχο. Παράλληλα θέλω να δικαιώσω όσους πίστεψαν σε μένα και ειδικότερα σε ένα πρόσωπο που όταν διαβάσει αυτές τις γραμμές, θα καταλάβει… Είμαι ευγνώμων που μέσα από αυτούς κατάφερα να πετύχω το μεγάλο άλμα στην καριέρα μου, ενώ δεν πρέπει να παραλείψω να ευχαριστήσω προσωπικά τον προπονητή της νέας μου ομάδας, κ. Γιάννη Πετράκη που με επέλεξε αλλά και τον μεγαλομέτοχο κ. Γιώργο Χριστοβασίλη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε».

TAE KWON DO I.T.F.

Δύο αθλητές του «Πρωτέα» πήραν εισιτήριο για Εθνική

• To εισιτήριο για την Εθνική Ομάδα πήραν δύο αθλητές του Α.Σ. «Πρωτέα» Ιωαννίνων, μετά τις πολύ καλές επιδόσεις που πέτυχαν στις προκρίσεις για το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TAE KWON DO I.T.F. που έγιναν πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για την Μαρία Λεκατσά και τον Δημήτριο Τιμαγένη, ενώ καλή αγωνιστική πορεία είχαν και οι υπόλοιποι έξι αθλητές του Γιαννιώτικου Συλλόγου (Αχιλλέας Μπαντής, Ιωάννης Ανδρούτσος, Χρύσανθος Χριστονίκος, Κων/νος Κάχρος, Ελένη Κορδά, Μελίνα Καϋμενάκη), καθώς οι πιο πολλοί έφτασαν ως τους ημιτελικούς των κατηγοριών τους.
Παράλληλα, στον προπονητή του «Πρωτέα» κ. Γιώργο Παπαδιώτη απονεμήθηκε κατά τη διάρκεια των αγώνων της Θεσ/νίκης από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας TAE KWON DO ο τίτλος του Master και το 7 Dan!
Σε δηλώσεις του ο κ. Παπαδιώτης σημείωσε ότι «παρόλη την σημερινή κατάσταση που βρισκόμαστε, την οικονομική και την ψυχολογική, ο Πρωτέας συνεχίζει να είναι κορυφαίος και να μας κάνει περήφανους με τις επιτυχίες του».

ΜΠΑΣΚΕΤ

Έρχεται ανανεωμένο το streetball 3on3

• Ανανεωμένο έρχεται φέτος το streetball 3on3, το οποίο θα διεξαχθεί το διήμερο 14 - 15 Ιουνίου στον προαύλιο χώρο του 4ου Λύκειο Ιωαννίνων (Ακαδημία). Φέτος η Ακαδημία Μπάσκετ «Ντούγια» θα έχει σαν επίσημο προσκεκλημένο τον Ιταλό σκάουτερ (προπονητή) Λούκα Μακιαβέλλο. Πολλά δώρα περιμένουν τους νικητές των τουρνουά και των διαγωνισμών βολών τριπόντων.
• Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής Στο επίσημο site της διοργάνωσης: www.streetball.gr.

ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

Πανελλ. Αγώνας τριών όπλων στο Στρατόπεδο Κατσιμήτρου

• Πανελλήνιος Αγώνας τριών όπλων (Πιστόλι, Καραμπίνα, Ραβδωτό τυφέκιο) θα διεξαχθεί από σήμερα και έως την ερχόμενη Δευτέρα στο σκοπευτήριο του Ομίλου Πρακτικής Σκοποβολής Ιωαννίνων BUDO, στο Στρατόπεδο Κατσιμήτρου, στο Πέραμα  υπό την αιγίδα της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.
Αύριο, Κυριακή θα γίνουν επίσης και οι απονομές τους πανελλήνιου πρωταθλήματος IPSC 2012-13 όπου θα βραβευτούν οι αθλητές του Ο.Π.Σ.Ι. BUDO:  Γραβάνης Ευάγγελος,  Τσιάβος Θέμης,  Ζαφειρίδης Σωτήρης, Ζαφειρίδης Μιχάλης, Ράγιας Κων/νος, Χασόγια Ευσταθία, Παπαδόπουλος Γεώργιος και Σουμαλεύρης Κων/νος.