ΒΙΚΟΣ: Και τώρα δυναμικά στην παραγωγή αναψυκτικών!

on .

Ξεχωριστή «γραμμή» στο εργοστάσιο του Καλπακίου

ΒΙΚΟΣ: Και τώρα δυναμικά στην παραγωγή αναψυκτικών!

Με τα ευεργετικά στοιχεία του φυσικού μεταλλικού νερού…

• Τη νέα της σειρά φυσικών μεταλλικών αναψυκτικών «Βίκος», παρουσίασε η γνωστή Ηπειρωτική βιομηχανία εμφιαλώσεως νερού, κάνοντας μια δυναμική είσοδο και στην κατηγορία των αναψυκτικών.
Τα νέα προϊόντα έρχονται ως αποτέλεσμα δύο ετών εντατικής Έρευνας και Ανάπτυξης από την εταιρία και παράγονται σε ξεχωριστή γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιό της στο Καλπάκι Ιωαννίνων. Η συνολική επένδυση της ΒΙΚΟΣ Α.Ε. για τη δραστηριότητα αυτή ανέρχεται στα 15 εκ. ευρώ.  
Η νέα σειρά, που συνδυάζει τα ευεργετικά στοιχεία του Φυσικού Μεταλλικού Νερού από την πηγή Ζαγοροχώρια και την υπέροχη γεύση των φυσικών χυμών φρούτων, αποτελείται από 7 προϊόντα, πορτοκαλάδα, λεμονάδα, βυσσινάδα, cola, γκαζόζα, σόδα, τόνικ και κυκλοφορεί στην καινοτόμα συσκευασία PET των 330ml.

Δηλώσεις Κ. Σεπετά
Ο Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της ΒΙΚΟΣ Α.Ε. κ. Κωνσταντίνος Σεπετάς, δήλωσε σχετικά: «είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη δημιουργία της πρώτης σειράς Φυσικών Μεταλλικών Αναψυκτικών, με την υπογραφή μας. Πιστεύουμε ότι οι καταναλωτές, θα μας τιμήσουν με την προτίμησή τους, όπως κάνουν εδώ και 24 χρόνια για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΒΙΚΟΣ και Ζαγοροχώρια. Στόχος μας είναι να ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη των καταναλωτών προσφέροντας τους καινοτόμα, υψηλής ποιότητας ελληνικά προϊόντα».
***
• Με διαρκείς επενδύσεις και ταυτόχρονη ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου των προϊόντων της, η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. αποτελεί έναν από τους ισχυρούς υποστηρικτές της τοπικής αλλά και της εθνικής οικονομίας. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1990 και είναι μία από τις ηγετικές και καταξιωμένες εταιρίες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Διαθέτει ιδία κεφάλαια 69 εκατ. ευρώ και ταμειακά διαθέσιμα 30 εκατ. ευρώ.
Οι επενδύσεις στον κλάδο των logistics της εταιρίας ανήλθαν στα 4 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτήθηκαν αποκλειστικά από ιδία κεφάλαια. Αποτελεί τον βασικό προμηθευτή των μεγαλύτερων αλυσίδων super market, ενώ κατέχει και το 25% της ΕΨΑ.