AΘΛHTIKA

on .

AΘΛHTIKA

Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών ΕΠΣ

ΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΣΕΖΟΝ Η ΑΝΑΤΟΛΗ

Το 0-0 με τη Δόξα Σιναράδων, επέτρεψε στο Φλαμούλι να πανηγυρίσει την άνοδο στη F.L.2

• Αν και βαθμολογικά αδιάφορη, η Ανατολή έβαλε «STOP» στα όνειρα της Δόξας Σιναράδων για άνοδο στη Football League 2.
Η χθεσινή «λευκή» ισοπαλία για την 6η αγωνιστική του «μίνι» πρωταθλήματος μπαράζ, έδωσε την ευκαιρία στο Φλαμούλι να προσπεράσει τους Κερκυραίους και να πάρει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή την πολυπόθητη πρώτη θέση στον 5ο όμιλο.
Οι Τρικαλινοί συνέτριψαν 2-6 το Γαρδίκι εκτός έδρας και εκμεταλλεύθηκαν έτσι με τον ιδανικότερο τρόπο το «δώρο» της Ανατολής.
Στα αγωνιστικά, οι Σιναράδες είχαν την ατυχία να πέσουν αφ’ ενός σ’ έναν εκπληκτικό Γιαννούση ο οποίος πραγματικά «κατέβασε τα ρολά» στην εστία του κι αφετέρου να σημαδεύουν τα δοκάρια... κατά ριπάς, μετρώντας τρία (!) στον τελικό απολογισμό τους με τους Γ. Βλάχο (23’), Σφακιανάκη (60’) και Πετρόγιαννη (75’). Μάλιστα οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν με δέκα παίκτες την αναμέτρηση λόγω αποβολής του Οικονόμου στο 84’, απ’ τον διαιτητή Ζούγρα (Κοζάνης).
ΑΝΑΤΟΛΗ: Γιαννούσης, Λώλος (58’ Χριστοφορίδης), Γκαρτζονίκας, Λισγάρας, Οικονόμου, Μπίζιος, Τσιούρης, Μώκος, Ναυρόζογλου, Μπιστιόλης, Μούλιας (66’ Μπούρμπος).
ΣΙΝΑΡΑΔΕΣ: Ζάχος, Βιτουλαδίτης, Χ. Γραμμένος, Πετρόγιαννης, Α. Πάγκαλης, Π. Πάγκαλης, Γ. Βλάχος, Σ. Βλάχος, Κονισπολιάτης, Σφακιανάκης, Κατσιλιανός (84’ Παπαναγιώτου).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(6η Αγωνιστική)
Ανατολή - Σιναράδες    0-0
Γαρδίκι - Φλαμούλι    2-6

H BAΘMOΛOΓIA
(ΤΕΛΙΚΗ)
1) Φλαμούλι    13-6    13
2) Σιναράδες    8-4    11
3) Ανατολή    7-6    7
4) Γαρδίκι    4-16    1