Άλλη φιλοσοφία στο Δήμο Ιωαννιτών υπόσχεται ο Θωμάς Μπέγκας

on .

Στην πρώτη, μετεκλογική του ομιλία στην παράταξη…

Άλλη φιλοσοφία στο Δήμο Ιωαννιτών

υπόσχεται ο Θωμάς Μπέγκας

• Έμμεσες αποστάσεις από την πολιτική της  σημερινής Δημοτικής Αρχής Φ. Φίλιου, της οποίας και ο ίδιος είναι μέλος, πήρε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας στην πρώτη του ομιλία, μετά τις εκλογές, στην Ολομέλεια της παράταξης.
«Έχουμε χρέος- και θα το κάνουμε πράξη- να εμπεδώσουμε μια άλλη κουλτούρα, μια άλλη φιλοσοφία στη διοίκηση του Δήμου, στην αντιμετώπιση των καθημερινών ζητημάτων των δημοτών, αλλά και των μεγάλων προκλήσεων της αυτοδιοίκησης και των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες», τόνισε μεταξύ άλλων, ενώ σε άλλο σημείο είπε ότι «θα κάνουμε τομές και ρήξεις, θα συγκρουστούμε με κάθε παλιά νοοτροπία και σύστημα που θέλει το Δήμο, τα Γιάννενα να πηγαίνουν με τον αραμπά»!
Ο νέος Δήμαρχος έσπευσε να μετριάσει την πικρία όσων δεν εξελέγησαν, υποσχόμενος να τοποθετήσει σε όργανα διοίκησης όσους έχουν διάθεση και όρεξη να δουλέψουν, ενώ προσπάθησε να διασκεδάσει και τις εντυπώσεις που έχουν σχηματιστεί, για την ύπαρξη στενού πυρήνα συνεργατών του, υποστηρίζοντας ότι «δεν υπάρχουν πραιτωριανοί».
Ακόμη δήλωσε ανοικτός στις συνεργασίες με τις άλλες παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ έθεσε ως βασική αρχή την αναδιοργάνωση των υπηρεσιών και τη χρήση των νέων τεχνολογιών, ώστε να παρακολουθούνται υλικά, εργασίες, υπηρεσίες, αλλά και τα αιτήματα των πολιτών.