Συνεδριάζει η Επιτροπή Περιβ/ντος Περιφέρειας

on .

Συνεδριάζει η Επιτροπή Περιβ/ντος Περιφέρειας

• Η Επιτροπή Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης της Περιφέρεις Ηπείρου συνεδριάζει σήμερα, Τετάρτη και ώρα 10 π.μ. με συνολικά 18 θέματα στην  ημερήσια διάταξη.
Μεταξύ άλλων, θα δοθεί «πράσινο φως» στην Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, της Περιφέρειας Ηπείρου και της Μητρόπολης Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου καὶ Πάργας για την εκτέλεση του έργου «Στερέωση – αποκατάσταση Ι.Μ. Αγίας Μαρίνας Χαραυγής Φιλιατών», προϋπολογισμού  450.000,00 ευρώ, ενώ θα εγκριθεί η σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου (Π.Ε. Πρέβεζας) και του Δήμου Πρέβεζας για την εκτέλεση του έργου «Συντηρήσεις ασφαλτοστρώσεις σε οδικά τμήματα στην Π.Ε. Πρέβεζας σε περιοχές του Δήμου Πρέβεζας», προϋπολογισμού  142.700,00 €.

Στην Περιφέρεια Ηπείρου

Γραφείο πληροφόρησης για το έργο «Μεσογειακός τρόπος ζωής»

• Γραφείο Πληροφόρησης επιχειρηματιών & ευρύτερου κοινού για το έργο «Μεσογειακός τρόπος ζωής - MedLS» λειτουργεί στην Περιφέρεια Ηπείρου.  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά με την υπεύθυνη κ. Σοφία Τσιάρα (τηλ.: 26510 87355, φαξ: 26510 25674, e –mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).  
Υπενθυμίζεται ότι το έργο  είναι ενταγμένο στο Διασυνοριακό Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα – Ιταλία 2007-2013».και στοχεύει στην ανάδειξη όλων των πτυχών του Μεσογειακού τρόπου ζωής και στη δημιουργία ενός κοινού σήματος, με την ονομασία MedLS, που θα χρησιμοποιηθεί για τη σήμανση όλων των επιχειρήσεων, των παραγωγικών διαδικασιών και των υπηρεσιών στο χώρο των παραδοσιακών προϊόντων.