Πήρε και έδωσε βραβεία η ΖΟΙΝΟΣ Α.Ε.

on .

Επιτυχημένες και οι φετινές «Ανοιχτές Πόρτες»

Πήρε και έδωσε βραβεία η ΖΟΙΝΟΣ Α.Ε.

• Με έκθεση έργων χαρακτών συνοδεύτηκε η φετινή γιορτή της ΖΟΝΟΣ Α.Ε. «Ανοιχτές πόρτες». Ένα από τα έργα που βραβεύτηκε θα γίνει ετικέτα σε συλλεκτικό κρασί σε φιάλη Magnum, που θα κυκλοφορήσει με την υπογραφή του χαράκτη σε περιορισμένο  αριθμό  φιαλών.
Η γιορτή έγινε λίγες ημέρες μετά τη βράβευση και της ΖΟΙΝΟΣ Α.Ε. από το Υπουργείο Ανάπτυξης, σαν ένα «διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας».
Όπως είπε ο πρόεδρός της κ. Αθ. Κατσανάκης, η εταιρία έχει γνωρίσει πολλές διακρίσεις τα τελευταία, χαρακτηρίζοντας ως τη σημαντικότερη αυτή που έγινε το 2013 για το τσίπουρό της, που κατέλαβε την 3η θέση στα αποστάγματα σε παγκόσμιο επίπεδο.
Επίσης το κρασί ντεμπίνα, βαθμολογήθηκε επίσης από τον κριτικό οίνου Robert Parket με  87 βαθμούς με άριστα το 100, στέλνοντάς  το στην κορυφή  των κρασιών που  μπορούν να μπουν στα καλύτερα  gourmet εστιατόρια των  ΗΠΑ. Ο κ. Κατσανάκης δεν έκρυψε πάντως και μια πικρία που τον διακατέχει, καθώς όπως είπε μόνοι τους στηρίζουν τη Ζώνη Ζίτσας, στα δύσκολα αυτά χρόνια της ύφεσης…
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν:
Ο Κώστας Μπάκος, ο επί 17 χρόνια αντιπρόσωπος της εταιρίας στην Αττική. Ο Χαράλαμπος Κωστούλας ως ο μακροβιότερος συνεργάτης  από την ίδρυση του οινοποιείου  μέχρι  και  την αποχώρηση  του  από τον εμπορικό κόσμο το 2007. Ο Κώστας Μαλάμος, ο οποίος φιλοτέχνησε το εμπορικό σήμα της ΖΟΙΝΟΣ. Ο οινολόγος Βασίλης Βαϊμάκης, για την συνεισφορά στην ανάπτυξη της εταιρίας και της ζώνης, καθώς επίσης  οι: Βασίλης Μήτσιος οικονομικός Δ/ντης,  Ελένη Σίντου οινολόγος και Κώστας Τζιάλλας τεχνικός  παραγωγής.