Ελπιδοφόρο το μέλλον του Νοσοκομείου «Χατζηκώστα»

on .

Με τον Λ. Γεωργόπουλο στο «τιμόνι» του…

Ελπιδοφόρο το μέλλον του Νοσοκομείου «Χατζηκώστα»

Η λειτουργία του Πολυδύναμου από τις πρώτες προτεραιότητες

PEΠOPTAZ  ΒIΛΙΑΝ ΣΤΑΣΙΝΟΥ

• Αντιμέτωπος καθημερινά με τον μεγάλο όγκο δουλειάς στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα», είναι ο νέος Διοικητής του Λάμπρος Γεωργόπουλος και τα μέχρι σήμερα δείγματα γραφής που έχει δώσει είναι ελπιδοφόρα για την πορεία του ιστορικού νοσηλευτικού ιδρύματος, τόσο για τον πολίτη-ασθενή, όσο και για την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας , η οποία και στις δύο αξιολογήσεις που πραγματοποίησε έβαλε άριστα σε Νοσοκομείο και Διοίκηση.
Τεχνοκράτης με στόχους…
Τεχνοκράτης με υψηλούς στόχους χαρακτηρίζεται ο Διοικητής του Νοσοκομείου, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του, διοικεί το Νοσοκομείο με σύγχρονες αντιλήψεις management, χωρίς τις νοοτροπίες του παλαιού που συνέθεταν μια εικόνα ομιχλώδη στη δημόσια διοίκηση. Η παραοικονομία, το φακελάκι, οι μίζες, είναι άγνωστες λέξεις και έννοιες στο εξωτερικό όπου σπούδασε και συγκεκριμένα στην Αγγλία και αυτός είναι ο στόχος του και για το νοσοκομείο που διοικεί , όπως χαρακτηριστικά μας  δήλωσε.
Το Πολυδύναμο θα λειτουργήσει…
Το έργο μιας ολόκληρης δεκαετίας, το Πολυδύναμο Κέντρο, είναι ένας στόχος που θα επιτευχθεί στη θητεία του και με κατάλληλο προγραμματισμό και χειρισμούς θα ανοίξει τις πύλες του και θα λειτουργήσει υποδειγματικά, σε έναν υπερσύγχρονο χώρο υψηλών προδιαγραφών. Μία περιοχή σαν τη δική μας είναι αδιανόητο να μη λειτουργεί ένα τέτοιο κέντρο, λέει χαρακτηριστικά.
Συνεργάζεται άψογα…
Για τον Διοικητή του Νοσοκομείου «Χατζηκώστα» οι συνεργασίες είναι προϊόν επιτυχίας και καλύτερου αποτελέσματος, γι’ αυτό μάλιστα καθιέρωσε σε συνεργασία με τους διοικητές της Ηπείρου να συνεργάζονται σε τακτικά χρονικά διαστήματα, επιλύοντας σημαντικά θέματα μεταξύ τους, χωρίς να περιμένουν άνωθεν παρεμβάσεις για να λύσουν τα προβλήματά τους.
Νέος εξοπλισμός
Ο Διοικητής του Χατζηκώστα εξασφάλισε για το νοσοκομείο ένα πολύτιμο μηχάνημα για την καλύτερη οργάνωση της καρδιολογικής κλινικής. Πρόκειται για έναν υπερσύγχρονο αγγειογράφο, που ενισχύει σημαντικά την λειτουργία της Καρδιολογικής Κλινικής και την καθιστά ακόμη πιο ισχυρή στο έργο που παρέχει.
Επιπλέον θα εισάγει στο Νοσοκομείο σύγχρονη μέθοδο που αφορά στη λειτουργία του προσωπικού του ιδρύματος και τα ωράρια εργασίας, ώστε να υπάρχει πλήρης έλεγχος με σύγχρονα μέσα.