Η χώρα συνεχίζει την πορεία της προς την έξοδο από την κρίση…

on .

Δηλώσεις Κ. Τασούλα για την επόμενη μέρα

Η χώρα συνεχίζει την πορεία της προς την έξοδο από την κρίση…

Τι δήλωσε ο Γιαννιώτης βουλευτής της Ν.Δ. για τον ΣΥΡΙΖΑ

• «Ο Ελληνικός λαός και η χώρα έχουν δυνατότητα βιώσιμης εξόδου από την κρίση και η Κυβέρνηση είναι σε θέση να το εξασφαλίσει».
Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις του στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ «Τώρα»,  ο βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ. και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, Κώστας Τασούλας.  
Αναφερόμενος στις Ευρωεκλογές σημείωσε πως αυτές «τελείωσαν χωρίς απρόοπτα. Η ανατροπή και το «πατατράκ» που ονειρευόταν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επήλθαν και η χώρα συνεχίζει την πορεία της προς την έξοδο από την κρίση και προς το σταμάτημα της δοκιμασίας του λαού, μέσω του μοναδικού δρόμου προς τούτο που είναι η επιστροφή στην ανάπτυξη και στην ανταγωνιστικότητα, χωρίς δανεικά και διακινδυνεύσεις απομάκρυνσής μας από την Ευρώπη».

Δεν αύξησε  την δύναμή του!
Ο κ. Τασούλας αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, παρά τις προβλέψεις των στελεχών του, δεν κατάφερε να αυξήσει την δύναμή του αλλά αντίθετα έχασε 140.000 ψήφους, παρά το ότι βρισκόμαστε στη μέση μιας πορείας που σημαδεύτηκε από αντιδημοφιλή και συχνά σκληρά μέτρα, προκειμένου να επιτευχθεί η δημοσιονομική ισορροπία.
Παράλληλα τόνισε πως η σταθερότητα που εξασφάλισε η ψήφος του Ελληνικού λαού εγγυάται πως οι στόχοι του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για άρση αδικιών και στροφή στην ανάπτυξη διευκολύνονται από το οικονομικό περιβάλλον που συνίσταται στην αποφυγή αστάθειας και περιπετειών.