Μόνο αν... διακτινιστείς μπορείς να πας σε όλες τις εκδηλώσεις!

on .

ΦΛΑΣ

Μόνο αν... διακτινιστείς μπορείς να πας σε όλες τις εκδηλώσεις!

• Τρεις πολύ σημαντικές εκδηλώσεις έγιναν χθες στα Γιάννενα, ανάμεσα στις 6 και τις 8 το απόγευμα, όλες προερχόμενες απ’ το χώρο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Ωστόσο, ο προγραμματισμός τους δεν… πέτυχε, προφανώς επειδή κανείς δεν φρόντισε γι’ αυτό! Έτσι, για να παραβρεθεί κανείς σε όλες ή σε κάποιες απ’ αυτές, έπρεπε να… διακτινιστεί!
Η πρώτη ήταν η πανηγυρική εκδήλωση στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυσή του. Η δεύτερη ήταν η τελετή έναρξης ενός πολύ σημαντικού συνεδρίου που διοργανώνει το Ελληνικό Κολλέγιο Καρδιολογίας με τη συμμετοχή καταξιωμένων επιστημόνων, στο πλαίσιο της οποίας έδωσε ομιλία ο πρ. Δήμαρχος Τάσος Παπασταύρος για τον ευεργέτη Απόστολο Αρσάκη. Η τρίτη ήταν η εναρκτήρια εκδήλωση του Πανελληνίου Συνεδρίου Πυρηνικής Ιατρικής που διεξάγεται για πρώτη φορά στα Γιάννενα, με ομιλητή μάλιστα τον διεθνούς φήμης Καθηγητή Φυσικής Δημήτρη Νανόπουλο.
Επαναλαμβάνουμε, πολύ ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις όλες τους, όμως το Πανεπιστήμιο δεν προνόησε  για τον καλύτερο χρονικό προγραμματισμό τους, σε συνεννόηση φυσικά με τους συνδιοργανωτές. Είναι κρίμα να θέλει ένας Γιαννιώτης να παραβρεθεί σε ένα συνέδριο ή μία εορταστική βραδιά, όπως αυτή για τα 50 χρόνια του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και να μην μπορεί εξαιτίας της παράλληλης σχεδόν διοργάνωσης άλλης εκδήλωσης, επίσης από τον ίδιο χώρο…