AΘΛHTIKA

on .

AΘΛHTIKA

ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣΗΠ

• Εν μέσω «θερμού κλίματος» διεξάγονται αύριο (6 μ.μ.) στο ξενοδοχείο «Du Lac», οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στην ΕΠΣΗΠ.
Ο Βασίλης Μάντζιος απ’ τη μία και ο Κώστας Βρακάς απ’ την άλλη, ετοιμάζονται για μια σπουδαία εκλογική αναμέτρηση με τις παρατάξεις τους να βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό στις «επάλξεις». Επίσης υποψήφιος είναι και ο Ηλίας Φίλος.
Προγνωστικά δεν μπορούν να γίνουν, όμως μετά τη μόνιμη κυριαρχία του (22 χρόνια) στα τοπικά δρώμενα είναι ίσως η πρώτη φορά που ο Βασίλης Μάντζιος δέχεται τόσο ισχυρή πίεση από κάποιον άλλον διεκδικητή του προεδρικού «θώκου».
Επειδή το προηγούμενο διάστημα οι αντεγκλήσεις μεταξύ των δύο πλευρών ήταν αρκετά έντονες, ευχόμαστε αύριο όλα να κυλήσουν ομαλά και ο μοναδικός νικητής που θ’ ανακηρυχθεί, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, να είναι το Γιαννιώτικο ποδόσφαιρο.

Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών ΕΠΣ

Για νίκη «πρεστίζ» η Ανατολή υποδέχεται το Γαρδίκι

• Μετά και την «μαθηματική» απώλεια κάθε ελπίδας ανόδου λόγω της ήττας στο Φλαμούλι, η Ανατολή θα επιδιώξει στην αυριανή (5 μ.μ.) αναμέτρηση κόντρα στη Δόξα Γαρδικίου να «διασκεδάσει» κάπως τις αρνητικές εντυπώσεις.
Στόχος των παικτών του Νίκου Γκούρα στα δύο εντός έδρας ματς που υπολείπονται για την ολοκλήρωση του «μίνι» πρωταθλήματος μπαράζ, είναι η κατάκτηση ισάριθμων νικηφόρων αποτελεσμάτων.
Τόσο οι «Πόντιοι» όσο και οι Θεσπρωτοί είναι βαθμολογικά αδιάφοροι, οπότε αναμένεται ένα ανοιχτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες.
«Άρχοντας» του αγώνα ορίστηκε ο Παναγιώτης Κέκελος (Αιτωλ/νίας) με βοηθούς τους Μπρέσιακα - Σπυριδόπουλο του ίδιου συνδέσμου και παρατηρητή τον Δράκο (Πρέβεζας).
Το μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής μεταξύ Σιναράδων - Φλαμουλίου θα διευθύνει ο Καραλιόλιος (Γρεβενών).

Στη 1 Ιουλίου η κλήρωση της Σούπερ Λίγκ

• Την 1η Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, όπως αποφασίστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της διοργανώτριας αρχής. Την ίδια μέρα θα γίνει και εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Το Δ.Σ. ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτο και στη διάρκειά του επικυρώθηκε η τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος της περιόδου 2013/2014.
Όσον αφορά τον αγώνα μπαράζ για την παραμονή στην Super League μεταξύ της Ξάνθης και της 3ης ομάδας από τη Football League,  αυτό αποφασίστηκε να διεξαχθεί στις 8 Ιουνίου.

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Δυναμική επιστροφή για τους Τσίλη – Τζιάλλα στο Βελιγράδι

Προκρίθηκαν στον ημιτελικό της Τετρακώπου – «Εισιτήριο» και για Λαμπρίδη

• Με το… δεξί ξεκίνησαν την προσπάθειά τους για κατάκτηση ενός μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας οι Γιαννιώτες τέταρτοι Ολυμπιονίκες του Λονδίνου Γιάννης Τσίλης και Γιώργος Τζιάλλας που, παρέα με τους Γιάννη Χρήστου και Διονύση Αγγελόπουλο έκαναν χθες δυναμική επιστροφή, κατακτώντας την δεύτερη θέση στην Τετράκωπο άνευ Ανδρών με χρόνο 5.50.54 και μαζί το εισιτήριο για τα ημιτελικά του αγωνίσματος.
Στην τρίτη θέση αλλά εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά τερμάτισε  η Δίκωπος άνευ Ανδρών στην οποία αγωνίζεται ο πρωταθλητής του Ν.Ο.Ι. Αποστόλης Λαμπρίδης παρέα τον Κωνσταντίνο Χρηστομάνο, με το χρονόμετρο να σταματάει στο 6.42.00.