AΘΛHTIKA

on .

AΘΛHTIKA

Θα γίνει την Κυριακή 15 Ιουνίου

Η τρίτη Εντουροβόλτα στην Τύρια Ιωαννίνων

• Ένα «Tough Enough Enduro» έρχεται για τρίτη φορά την Κυριακή, 15 Ιουνίου (ώρα εκκίνησης 10:30 π.μ.) στα απαιτητικά μονοπάτια της Τύριας Ιωαννίνων δοκιμάζοντας τα όρια οδηγού και μοτοσυκλέτας.
Τον αγώνα διοργανώνει ο Σύλλογος «Paranormal Activities Ioannina» και από τη διοργάνωση έχει τεθεί το όριο των 100 συμμετοχών για την ομαλή διεξαγωγή της εντουροβόλτας, θέτοντας πρωταρχικό σκοπό την ευχαρίστηση των αναβατών που θα λάβουν μέρος αλλά και τον καλύτερο έλεγχο της εκδήλωσης από θέμα ασφάλειας. Η εξασφάλιση της συμμετοχής των αναβατών γίνεται συμπληρώνοντας την φόρμα που υπάρχει στο Facebook, στον σύνδεσμο «Paranormal activities Ioannina» αφού πρώτα έχει κατατεθεί το ποσό των 15 ευρώ ως αντίτιμο συμμετοχής.

Στο Σύλλογο Δρομέων Ιωαννίνων

Δηλώσεις συμμετοχής για τον Μαραθώνιο Αθήνας

• Ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων με ανακοίνωσή του ενημερώνει τα μέλη του για την πραγματοποίηση τριήμερης εκδρομής στην Αθήνα 7 με 9 Νοεμβρίου, ώστε να συμμετάσχει στον 32ο Μαραθώνιο Αθήνας «Ο Αυθεντικός». Ο Σύλλογος έχει ήδη προκρατήσει θέσεις συμμετοχής, και για τα τρία αγωνίσματα, και θα προβεί σε Ομαδική εγγραφή, μέσω της Ομοσπονδίας.
Καλεί λοιπόν τα μέλη του να  δηλώσουν την συμμετοχή τους (αγώνας - εκδρομή), μέχρι την  Πέμπτη, 10 Ιουλίου. Αποδέκτες επικοινωνίας της δήλωσης συμμετοχής στα τηλ.: α) 6980-499050 (Δεμερτζής Γιώργος) β) 6936-762859 (Ανδρούτσος Αλέξης) καθώς και sτο e-mail του Sυλλόγου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).