Οι Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

on .

Εκδήλωση στις 4 Ιουνίου

Οι Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

• Eνημερωτική εκδήλωση με θέμα «Οι Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων» θα πραγματοποιήσει το Γραφείο Διασύνδεσης της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας την Τετάρτη, 4 Ιουνίου και ώρα 9 π.μ. στην Αίθουσα Λόγου & Τέχνης, με κύριο σκοπό την προβολή και παρουσίαση των προσφερόμενων Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) του Πανεπιστημίου.
Στόχος της Ημερίδας είναι η ακριβέστερη και εγκυρότερη ενημέρωση τόσο των φοιτητών και των αποφοίτων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, όσο και του ευρύτερου κοινού σε θέματα που σχετίζονται με τις εκπαιδευτικές δυνατότητες και προοπτικές στο ίδρυμα.  Η παρουσίαση των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων θα γίνει από τους Προέδρους  ή τους Διευθυντές των εν λόγω προγραμμάτων και θα περιλαμβάνει ολιγόλεπτη αναλυτική παρουσίαση. Η είσοδος είναι  ελεύθερη για το κοινό.
• Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν δήλωση συμμετοχής στην ηλεκτρονική δ/νση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. To έντυπο της δήλωσης υπάρχει αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Γραφείου Διασύνδεσης  (http://gd.uoi.gr) και της Δομής Απασχόλησης Σταδιοδρομίας (http://dasta.uoi.gr).