Μπαράζ συλλήψεων για ναρκωτικά σε Ηγουμενίτσα, Άρτα και Γιάννενα

on .

Μετά από συστηματικές έρευνες…

Μπαράζ συλλήψεων για ναρκωτικά

σε Ηγουμενίτσα, Άρτα και Γιάννενα

Τρεις Έλληνες στα χέρια της Αστυνομίας

• Καθημερινή είναι η μάχη των Αστυνομικών για την πάταξη της διακίνησης ναρκωτικών σε όλη την Ήπειρο, γι’ αυτό πραγματοποιούνται συστηματικές έρευνες, κυρίως ύστερα από αξιοποίηση σχετικών πληροφοριών.
Είναι γνωστό ότι η διάδοση των ναρκωτικών (χασίς και όχι μόνο), εδικά στην Ήπειρο έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, γι’ αυτό και η ΕΛ.ΑΣ. δίνει ιδιαίτερη έμφαση στους καθημερινούς ελέγχους. Έτσι τις τελευταίες ώρες οι Αρχές σε Ηγουμενίτσα, Άρτα και Γιάννενα συνέλαβαν τρεις Έλληνες, ηλικίας  33, 62 και 39 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται, για προμήθεια, καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Θεσπρωτίας, πραγματοποίησαν στην Ηγουμενίτσα έρευνα σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο 33χρονου ημεδαπού και στο χώρο των αποσκευών  βρέθηκαν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 35,4 γραμμαρίων.
Στην δεύτερη περίπτωση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, μετά από αιφνιδιαστική έρευνα που διενήργησαν σε διαμέρισμα 62χρονου ημεδαπού στην Άρτα, βρήκαν στο μπαλκόνι μία γλάστρα που περιείχε δύο δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 1,3 μέτρων και 33 εκατοστών.
Τέλος, στην τρίτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στα Γιάννενα σε 39χρονο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ιωαννίνων,  βρέθηκαν στην κατοχή του  6 ναρκωτικά δισκία, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.
Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν. Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος των συλληφθέντων υποβλήθηκαν στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.