Και ο Τ. Γκίκας έθεσε εαυτόν εκτός ΛΑ.Ο.Σ.

on .

Κι άλλη αποχώρηση τοπικού στελέχους από το κόμμα

Και ο Τ. Γκίκας έθεσε

εαυτόν εκτός ΛΑ.Ο.Σ.

• Τέλος στη συμπόρευσή του με τον ΛΑ.Ο.Σ. έβαλε χθες ο Πολιτευτής του κόμματος στο Νομό Ιωαννίνων Τάκης Γκίκας, ο οποίος προχώρησε στην απόφαση αυτή μετά από ενέργειες και παρασκηνιακές κινήσεις  που τον κλόνισαν. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η άρνηση του Προέδρου Γιώργου Καρατζαφέρη να συναντηθεί κατ’ ιδίαν μαζί του. Είναι η δεύτερη αποχώρηση, προηγήθηκε του επίσης πολιτευτή Κώστα Τσάγκα, για διαφορετικούς όμως λόγους. Να σημειωθεί ότι ο κ. Γκίκας καταρρίπτει τη θεωρία της πολυκατοικίας, λέγοντας ότι δεν θα προσχωρήσει στη Νέα Δημοκρατία, αλλά θα βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνουν τα μέλη του Ποταμιού!
Ο κ. Γκίκας, μιλώντας στη Βίλιαν Στασινού διαχώρισε τη θέση του από τον Κώστα Τσάγκα, ο οποίος επίσης έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος μετά τη σύμπραξη των παρατάξεων Μπέγκα – Κολόκα, λέγοντας πως η δική του απόφαση αποχώρησης συνδέεται με τον πόλεμο που δέχθηκε από στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής, αλλά και την εντύπωση που σχημάτισε πως όλα αυτά ήταν σε γνώση του Γ. Καρατζαφέρη, χωρίς όμως να υπάρξει διάθεση παρέμβασής του.
«Πίστευα και πιστεύω στις ιδέες του Γ. Καρατζαφέρη. Είμαι από το 2004 στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό. Απ’ όταν έθεσα υποψηφιότητα, διαπίστωσα πως με πολεμούσαν και στην ουσία έκαναν σαμποτάζ στο κόμμα. Η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει, ήταν η παρέμβαση κάποιων στελεχών της Νομαρχιακής Επιτροπής ώστε να μην είμαι υποψήφιος ευρωβουλευτής, αλλά και το ότι ο πρόεδρος δεν επικοινώνησε μαζί μου όταν ήρθε στα Γιάννενα, αν και ζήτησα να μιλήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά και είπε πως βλέπει με ενδιαφέρον "Το Ποτάμι".
ΒΙΛΙΑΝ ΣΤΑΣΙΝΟΥ