AΘΛHTIKA

on .

AΘΛHTIKA

«Βαρειά» ήττα 3-0 στο Φλαμούλι

«Κατέρρευσε» η Ανατολή μετά την αποβολή

• Η αυστηρή αποβολή του Λισγάρα στο 57’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αποδείχθηκε καθοριστικός παράγοντας για την έκβαση της χθεσινής αναμέτρησης στο Φλαμούλι μεταξύ της τοπικής ομάδας και της Ανατολής.
Οι φιλοξενούμενοι μέχρι εκείνο το λεπτό διατηρούσαν το 0-0, διεκδικώντας με αξιώσεις ένα θετικό αποτέλεσμα.
Αμέσως όμως μετά την αποβολή έγινε το 1-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντούβλη και κάπου εκεί όλα τελείωσαν για τους «Πόντιους».
Στο 73’ ο Βαγγέλης Τσιούκας με κεφαλιά σημείωσε το 2-0 και στις καθυστερήσεις ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι απ’ τον Γιαννούση, που το μετέτρεψε σε γκολ για το τελικό 3-0.
Η επικράτηση των γηπεδούχων θεωρείται δίκαιη με βάση τη συνολική εικόνα του παιχνιδιού, όμως η έκταση του σκορ δεν ανταποκρίνεται στην αξιόμαχη προσπάθεια της Ανατολής.
Έτσι η ομάδα του Νίκου Γκούρα έχασε και μαθηματικά πλέον, κάθε ελπίδα ανόδου στη Football League 2 και στα δύο ματς που υπολείπονται μέχρι την ολοκλήρωση του «μίνι» πρωταθλήματος μπαράζ θα κυνηγήσει νίκες καθαρά «γοήτρου».
«Ελέγχεται» η διαιτησία του Τζοβάρα (Φθιώτιδας) για την ευκολία με την οποία απέβαλε τον Λισγάρα.
Φλαμούλι: Ντάσκας, Χατζηνικόλας, Σαμαράς (79’ Γκαγκαστάθης), Μάλλιαρης, Ρόμπας, Μπασιάκας, Χοτζάι (84’ Κουτσώνας), Τσιούκας Ε., Τσιούκας Β., Ντούβλης, Καραΐσκος (60’ Γκαντιάς).
Ανατολή: Γιαννούσης, Μπάφας, Γκαρτζονίκας, Λισγάρας, Μπίζιος, Τσιούρης, Μούλιας (75’ Χριστοφορίδης), Μώκος, Ναυρόζογλου, Μπούρμπος (84’ Ντόμαρης), Μπιστιόλης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(4η Αγωνιστική)
Φλαμούλι - Ανατολή    3-0
Γαρδίκι - Σιναράδες    0-1

H BAΘMOΛOΓIA
(σε 4 ματς)
1) Φλαμούλι    6-1    10
2) Σιναράδες    5-3    7
3) Ανατολή    1-4    3
4) Γαρδίκι    0-4    1

H ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(5η - Κυριακή 1 Ιουνίου): Σιναράδες - Φλαμούλι, Ανατολή - Γαρδίκι.

Παιδικό Πρωτάθλημα

ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ

• Μετά από ένα συναρπαστικό τελικό που κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, οι Ελπίδες Ιωαννίνων σήκωσαν το τρόπαιο του παιδικού πρωταθλήματος, επικρατώντας του ΠΑΣ Γιάννινα.
Η κανονική διάρκεια του αγώνα, που διεξήχθη στο «Ζωσιμάδες», έληξε 2-1 και στα πέναλτι οι Ελπίδες έδειξαν μεγαλύτερη ψυχραιμία παίρνοντας τελικά τη νίκη με 4-2.