Aνοικτό διαδικτυακό μάθημα για την επιχειρηματικότητα

on .

Αύριο στο «Du Lac»

Aνοικτό διαδικτυακό μάθημα

για την επιχειρηματικότητα

• Το τέταρτο meet up του μαζικού ανοικτού διαδικτυακού μαθήματος (MOOC) "Entrepreneurship Beyond Silicon Valley: Growing Entrepreneurship in Transitioning Economies" για την Ελλάδα θα γίνει στα Ιωάννινα αύριο, ώρα 3 μ.μ. στο Ξενοδοχείο «Du Lac». Θα παρευρίσκονται ο Χάρης Μακρυνιώτης Διευθυντής της Endeavor Ελλάδος, και η Αλεξάνδρα Χολή, Ιδρύτρια και Εκτελεστική Διευθύντρια της Metavallon, με τους οποίους θα γίνει συζήτηση για το ρόλο της χρηματοδότησης και τα θέματα που απασχολούν την επιχειρηματικότητα.
Παράλληλα, θα υπάρχει και  διεθνές πάνελ που θα συντονίσει ο καθηγητής Michael Goldberg μέσω διαδικτύου. Η συζήτηση θα γίνει στα Ελληνικά, με εξαίρεση το διεθνές πάνελ που θα συζητήσει στα Αγγλικά.
Όσοι επιθυμούν, μπορούν να γραφτούν στη διεύθυνση: www.eventbrite.com/e/ioannina-meet-up-beyond-silicon-valley-the-greek-story-registration-11630596427<http://www.eventbrite.com/e/ioannina-meet-up-beyond-silicon-valley-the-greek-story-registration-11630596427>
• Για περισσότερες πληροφορίες: κ. Φανή Μαξιλάρη, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλ. 210 8964531 ή με τον Σύμβουλο Επιχειρηματικότητας της ΜΚΕ του Παν. Ιωαννίνων κ. Σπύρο Παπαβλασόπουλο, τηλ. 2651007437, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.