Πολιτιστικό Διήμερο από 50 Νηπιαγωγεία και Δημ. Σχολεία

on .

Αύριο και μεθαύριο στον πολυχώρο «Δ. Χατζής»

Πολιτιστικό Διήμερο από 50 Νηπιαγωγεία και Δημ. Σχολεία

• Πολιτιστικό διήμερο διοργανώνει αύριο και μεθαύριο Παρασκευή η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στον πολυχώρο Δημήτρης Χατζής (παλαιά Σφαγεία), από 09:00 έως 13:00.
Κατά το διήμερο θα παρουσιάσουν θεατρικά και μουσικοκινητικά δρώμενα πάνω από εξακόσιοι/ες  μαθητές/τριες και δεκάδες εκπαιδευτικοί από πενήντα Δημοτικά Σχολεία και  Νηπιαγωγεία.
Η πανηγυρική εκδήλωση του διημέρου θα είναι η συναυλία – αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι από τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων, που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαΐου, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο Δημήτρης Χατζής (Παλιά σφαγεία), ώρα 19:00.
Πριν το μουσικό αφιέρωμα η Αντικαρκινική Εταιρεία θα βραβεύσει έργα μαθητών/τριών από το διαγωνισμό ζωγραφικής σε θέματα υγείας.
Στον ίδιο χώρο θα λειτουργεί  έκθεση μαθητικών δημιουργιών που θα είναι επισκέψιμη από 9:00 έως 13:00 και 18:00 έως 21:00.
Τη διοργάνωση των εκδηλώσεων συντονίζουν από κοινού ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Νικόλαος Κολιός, η υπεύθυνη των Σχολικών Δραστηριοτήτων κ. Λαμπρινή Λιάτσου και η Επιτροπή Σχολικών Δραστηριοτήτων.