AΘΛHTIKA

on .

AΘΛHTIKA

ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

• Στο Καρπενήσι θα γίνει απ’ τις 10 έως τις 25 Ιουλίου το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της νέας σεζόν, όπως αποφάσισαν διοίκηση και τεχνικό επιτελείο.
Οι άνθρωποι των «κυανόλευκων» έχουν εξαιρετικές αναμνήσεις απ’ την περσινή παραμονή τους στο ξενοδοχείο «AVARIS» και δεν δυσκολεύτηκαν να το επιλέξουν και φέτος για το «χτίσιμο» του ΠΑΣ Γιάννινα 2014-15.

«Κρεμάστηκε»
ο Τσουκαλάς

Απ’ την Κυριακή το απόγευμα ο Σταύρος Τσουκαλάς αποτελεί μέλος του γνωστού «κλαμπ των παντρεμένων», αφού τελέστηκε στην Κύπρο ο γάμος με την αγαπημένη του Μαργαρίτα.
Κουμπάρος ήταν ο Μπράνα Ίλιτς, ενώ ακετοί συμπαίκτες του, νυν και πρώην, έδωσαν το παρών όπως οι Χαρίσης, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης, Ντε Βιντσέντι, Ιωάννου.
Να ευχηθούμε «βίον ανθόσπαρτο» στον αγαπητό Σταύρο σ’ αυτό το πολύ σημαντικό «βήμα» της προσωπικής του ζωής...
Ανακοίνωση για Ποικιλλίδη
Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Ολυμπιονίκη και μέλους της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Παναγιώτη Ποικιλλίδη, εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εκφράζοντας την βαθύτατη θλίψη της, στους οικείους του.

Ιταλικά «σενάρια» για Κοροβέση,
«ματιές» σε Μπαντιμπαγκά

Μετά τους ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στον «χορό» για την απόκτηση του Νίκου Κοροβέση μπαίνουν και σύλλογοι απ’ την Ιταλία, σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα. Οι Κάλιαρι, Τζένοα, Σαμπντόρια φαίνεται να παρατηρούν με ιδιαίτερη προσοχή την περίπτωση του νεαρού άσσου και δεν αποκλείεται σύντομα να καταθέσουν επίσημες προτάσεις στη διοίκηση του ΠΑΣ. Απ’ την άλλη ενδιαφέρον υπάρχει για τον Βέλγο επιθετικό του Εργοτέλη Ζιγκί Μπαντιμπαγκά, ο οποίος έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα με τους Κρητικούς. Τον παίκτη γνωρίζει άριστα ο Γιάννης Πετράκης και αν δεν ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Εργοτέλη είναι βέβαιο ότι η ντόπια ομάδα θα κινηθεί για την απόκτησή του.

Με «βολές» Μ. Δάλλα κατά του γραμματέα του νυν Δ.Σ.

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές της Κυριακής η ΕΠΣΗΠ

• Στην τελική ευθεία για τις εκλογές της Κυριακής στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου, εντείνονται οι κινήσεις των υποψηφίων, χωρίς να λείπουν και τα παρατράγουδα.
Με ανοικτή του επιστολή ο υποψήφιος για τακτικό μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΗΠ Μιχάλης Δάλλας επικρίνει τον γενικό γραμματέα Στ. Μιχάλη και τον αναπληρωτή Λ. Κιτσάκη, ότι την περασμένη Παρασκευή και στο χρονικό διάστημα 7 μ.μ.- 9 μ.μ. που είχε ανακοινωθεί πως δέχονται τα σωματεία, αυτοί απουσίαζαν με αποτέλεσμα να μη μπορούν να κατατεθούν πληρεξούσια και άλλα έγγραφα. Όπως αναφέρει ακόμη ο κ. Δάλλας προς έκπληξη του Προέδρου Β. Μάντζιου δεν υπήρχε ούτε πρωτόκολλο!
«Θα ήθελα να υπενθυμίσω σ’ όλους πώς η θέση του γενικού γραμματέα της ΕΠΣΗΠ δεν είναι ένας απλός τίτλος τιμής, αλλά ένας τίτλος ευθύνης απέναντι στο τοπικό μας ποδόσφαιρο και στα σωματεία. Οι θέσεις υπάρχουν όχι για να μας δίνουν αναγνωρισιμότητα, αλλά για να τις υπηρετούμε και να προσφέρουμε έργο», προσθέτει ο κ. Δάλλας, για να καταλήξει, λέγοντας, ότι «τα σωματεία δεν έχουν ανάγκη από παράγοντες που βλέπουν το ποδόσφαιρο απλώς ως μέρο προβολής και επίτευξης προσωπικών επιδιώξεων. Χρειάζονται ανθρώπους τίμιους με διάθεση να προσφέρουν βοηθώντας στην αναβάθμιση και στην προβολή του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίου. Ευτυχώς τα σωματεία βλέπουν, κρίνουν και αναλόγως θα εκφραστούν την 1η Ιουνίου».

Την Κυριακή 1 Ιουνίου

Ο 4ος Πράσινος Ημιμαραθώνιος θα διεξαχθεί στην Λευκάδα

• Ο 4ος Πράσινος Ημιμαραθώνιος Αγώνας Δρόμου θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή, 1 Ιουνίου στη Λευκάδα, με διοργανωτή τον Αθλητικό Σύλλογο Λευκάδας «Φίλανδρο», σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ Δυτ. Στερεάς, τον Δήμο Λευκάδας, την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και την Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεαποστάσεων,. Ο αγώνες περιλαμβάνει διαδρομές 21 χλμ, 5 και 10 χλμ. Επίσης θα πραγματοποιηθεί και Αγώνας 1.000 μέτρων για μαθητές Δημοτικού (έτος γέννησης: 2003-2008). Κόστος συμμετοχής: Ημιμαραθώνιος: 12 ευρώ, Αγώνας 10χλμ: 8 ευρώ, Αγώνας 5χλμ: 5 ευρώ, Αγώνας 1χλμ: δωρεάν.
• Η δήλωση συμμετοχής στον Ημιμαραθώνιο μπορεί να γίνει με ηλεκτρονική μορφή (www.filandros.com και www.greenhalfmarathon.gr). Για να είναι έγκυρη η εγγραφή θα πρέπει να συνοδεύεται με την κατάθεση του αντίστοιχου αντιτίμου στον κάωθι λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς (ΙΒΑΝ: GR3401724540005454060725500). Το αποδεικτικό της κατάθεσης πρέπει να αποστέλλεται ηλεκτρονικά ως είναι ή απλά ο αριθμός και η τράπεζα κατάθεσης. Επίσης το αποδεικτικό κατάθεσης πρέπει να παρουσιάζεται κατά την παραλαβή του εξεταστεί από ιατρό πρόσφατα.