Ο Αντ. Μπέζας για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών στην Θεσπρωτία

on .

Μήνυμα του Ηπειρώτη Υφυπ. Υγείας

Ο Αντ. Μπέζας για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών στην Θεσπρωτία

• Ο Υφυπουργός Υγείας και βουλευτής Θεσπρωτίας Αντώνης Μπέζας, με αφορμή τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών στη Θεσπρωτία, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Θέλω πρώτα να συγχαρώ και δημόσια τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Πιτούλη και τους τρεις Δημάρχους, τον κ. Λώλο, την κα Μπραΐμη και τον κ. Παππά, που εκλέχθηκαν για πρώτη φορά ή επανεκλέχθηκαν και να τους ευχηθώ καλή δύναμη και καλή θητεία.  Είναι αυτονόητο ότι θα είμαστε συνεργάτες, όπως οφείλουμε, στην κοινή προσπάθεια για τη Θεσπρωτία.
Όσον αφορά στα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, είναι νομίζω ξεκάθαρο ότι από τη Θεσπρωτία δεν υπάρχει μήνυμα «ανατροπής» αλλά διόρθωσης της πορείας μας, ώστε να αποκατασταθούν αδικίες που έγιναν στον αγώνα μας  να αποτρέψουμε τα χειρότερα.
Ευχαριστώ όλες και όλους, για το ήπιο κλίμα μέσα στο οποίο εξελίχθηκε η προεκλογική περίοδος και η εκλογική διαδικασία.
Ευχαριστώ τους Θεσπρωτούς και τις Θεσπρωτές, που παρά τη δύσκολη συγκυρία, επαναβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στη Νέα Δημοκρατία, ώστε η χώρα να συνεχίσει να κινείται με σταθερά βήματα μπροστά».

Κ. ΤΖΑΦΕΑΣ (νέος δήμαρχος Μετσόβου):

Θα αγωνιστούμε ενεργά για την ανασυγκρότηση του Δήμου

• Ο νέος δήμαρχος Μετσόβου Κ. Τζαφέας με ανακοίνωσή του ευχαριστεί όσους στήριξαν με την ψήφο τους τον συνδυασμό του. «Ως νέα Δημοτική Αρχή να τους διαβεβαιώσουμε μαζί μ’ αυτούς που δεν μας στήριξαν, ότι είμαστε αποφασισμένοι παλιά και νέα στελέχη να αγωνισθούμε ενεργά για την ανασυγκρότηση του Δήμου, καλώντας στην πράξη όλους τους δημότες να πορευθούμε με ομόνοια και να αναδείξουμε όλα αυτά που μας ενώνουν για δημιουργικότερο παρόν και ένα ελπιδοφόρο μέλλον για τον τόπο μας», αναφέρει στο μήνυμά του.

Ευχαριστήρια δήλωση του Μιχάλη Πλιάκου

• Με δήλωσή του ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος ευχαριστεί όσους τον τίμησαν με την ψήφο τους,  προσθέτοντας ότι η νίκη τον γεμίζει ευθύνες, διαβεβαιώνει όμως ότι είναι σίγουρος ότι θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων των συνδημοτών του.
«Θα είμαστε η Δημοτική Αρχή όλων των πολιτών, χωρίς διακρίσεις σε δικούς μας και σε άλλους και χωρίς αποκλεισμούς».

Ευχαριστήριο Θ. Λιούτα

• Όσους τον ψήφισαν από την Ελληνική Περιφέρεια ευχαριστεί με δήλωσή του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Ν.Δ. Θανάσης Λιούτας. Ιδιαίτερα ευχαριστεί τους συμπατριώτες τους Τρικαλινούς  και γενικότερα τους Θεσσαλούς. «Η αναγνώριση της προσπάθειάς μου αποτελεί μια ύψιστη τιμή την οποία σας υπόσχομαι ότι θα επιστρέψει στο ακέραιο».