Από το αστυνομικό δελτίο

on .

Από το αστυνομικό δελτίο

 

Ι.Χ. έπεσε πάνω σε άλλο όχημα

Τρεις τραυματίες από τροχαίο χθες κοντά στα Φλάμπουρα

• Τρία άτομα τραυματίστηκαν σε τροχαίο που συνέβη χθες στην Εθνική Οδό Πρέβεζας – Ιωαννίνων, στο ύψος του χωριού Φλάμπουρα. Το ατύχημα συνέβη όταν ο οδηγός Ι.Χ. που κινούνταν επί της εθνικής οδού με κατεύθυνση την Πρέβεζας έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να ξεφύγει της πορείας του,  να βγει εκτός λωρίδας κυκλοφορίας, να περάσει πάνω από τις τσιμεντένιες νησίδες και αφού χτύπησε σε κολώνα φωτισμού, να πέσει πάνω σε άλλο όχημα που εκείνη την στιγμή ήταν σταματημένο στη διασταύρωση.
Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν σοβαρά ο οδηγός του πρώτου Ι.Χ. και ελαφριά μία γυναίκα που επέβαινε σε αυτό, καθώς και ο οδηγός του δεύτερου οχήματος. Στο σημείο του ατυχήματος έφτασαν οχήματα της Πυροσβεστικής, της Τροχαίας Πρέβεζας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι πυροσβέστες κατόρθωσαν μετά από μεγάλη προσπάθεια να απεγκλωβίσουν τον οδηγό του πρώτου οχήματος. Και οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Πρέβεζας.

38χρονος συνελήφθη  για οφειλές στο Δημόσιο

• Ένας 38χρονος ημεδαπός συνελήφθη στα Γιάννενα για οφειλές δημοσίου. Το συνολικό ύψος ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 94.626,29 ευρώ. O συλληφθείς, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Δυο συλλήψεις  στα Γιάννενα για  ναρκωτικά και παράνομη οπλοκατοχή

• Συνελήφθησαν στα Γιάννενα, από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 33χρονος ημεδαπός και ένας 17χρονος Αλβανός, γιατί σε  έλεγχο του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου που επέβαιναν οι δύο δράστες, βρέθηκε  και κατασχέθηκε μία συσκευασία η οποία περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 1,2 γραμμάριων.
-Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 33χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με  κάνναβη βάρους 4,6 γραμμαρίων, ένας μεταλλικός τρίφτης κάνναβης και ένα σπρέι πιπεριού.

30χρονος Πακιστανός έκλεβε ρεύμα στην Άρτα

• Στις Εργατικές Κατοικίες Άρτας συνελήφθη ένας 30χρονος Πακιστανός, γιατί είχε παρέμβει σε στύλο της ΔΕΗ και προέβαινε σε κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος, ώστε να ηλεκτροδοτεί παράνομα εγκαταλελειμμένη οικία στην οποία διέμενε.

Μετέφερε με το αυτοκίνητό του  Αλβανό παράνομο μετανάστη

• Χθες τα ξημερώματα συνελήφθη στα Γιάννενα ένας 50χρονος ημεδαπός, γιατί  μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε έναν 44χρονο Αλβανό, ο οποίος στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα. Κατά την αστυνομική έρευνα προέκυψε επίσης ότι σε βάρος του 44χρονου εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.
Το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 50χρονου δράστη, που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά, κατασχέθηκε.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Σύλληψη 23χρονου Αλβανού  φυγόποινου στα Γιάννενα

• Συνελήφθη στα Γιάννενα ένας 23χρονος Αλβανός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πρέβεζας, ποινής φυλάκισης 3 μηνών, για παράβαση του ΚΟΚ.

39χρονη έκλεψε σούπερ μάρκετ

• Μια 39χρονη γυναίκα συνελήφθη στη Φιλοθέη Άρτας, γιατί αφαίρεσε από σούπερ μάρκετ στη Φιλοθέη Άρτας, διάφορα προϊόντα. Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.