Συμβουλές προς υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

on .

Από το Σύλλογο Φροντιστών Ιωαννίνων

Συμβουλές προς υποψηφίους

των Πανελλαδικών Εξετάσεων

• Συμβουλές προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων απευθύνει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης Νομού Ιωαννίνων, παράλληλα με ευχές για επιτυχίες στη δοκιμασία που έχουν μπροστά τους.
«Οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι μια τεράστια εμπειρία στον ανταγωνιστικό στίβο της Παιδείας που θα σας οπλίσει με χρήσιμες εμπειρίες και η αφετηρία μιας καινούργιας διαδρομής για το άνοιγμα ενός νέου κόσμου αναζητήσεων και προοπτικών», τονίζει ο Σύλλογος Φροντιστών προς τους μαθητές, προσθέτοντας ότι  «με δεδομένο ότι η γνώση είναι η καλύτερη επένδυση, δώστε τον αγώνα σας χωρίς άγχος, οπλισμένοι με προσδοκίες και υπομονή. Αντλείστε δύναμη από τα δικά σας όνειρα και παλέψτε με ψυχραιμία για να συνεχίσετε το εκπαιδευτικό σας ταξίδι και να γνωρίσετε νέα μονοπάτια γνώσης».
Ο Σύλλογος συμβουλεύει τους υποψηφίους των Πανελλαδικών , να έχουν πίστη στις δυνάμεις τους και αφοσίωση στις αρχές τους, προκειμένου να δημιουργήσουν έναν δικαιότερο κόσμο και να θυμούνται παράλληλα πως το μέλλον τους δεν εξαρτάται μόνο από το αποτέλεσμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.