Εκδήλωση για τα 50 χρόνια του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

on .

Την Παρασκευή 30 Μαΐου

Εκδήλωση για τα 50 χρόνια

του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

• Τα 50 του χρόνια συμπληρώνει φέτος το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και θα γιορτάσει την σημαντική αυτή επέτειο από την ίδρυσή του με μία πανηγυρική επίσημη εκδήλωση η οποία θα γίνει την Παρασκευή, 30 Μαΐου, ώρα 7 μ.μ. στην Αίθουσα Τελετών «Γ. Μυλωνάς».
Θα χαιρετίσουν ο Πρύτανης Τριαντάφυλλος Αλμπάνης, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Ιδρύματος Παναγιώτης Σουκάκος, ο Πρόεδρος της Συνόδου Ελλήνων Πρυτάνεων Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος, ενώ θα μιλήσει ο ομότ. Καθηγητής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Θεοφάνης Κακριδής. Παράλληλα, θα παρουσιαστεί γραμματόσημο που εκδόθηκε για την επέτειο των 50 χρόνων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, θα επιδοθούν τιμητικές πλακέτες στη Μητρόπολη και το Δήμο Ιωαννιτών και θα ακολουθήσει συναυλία με το Κουαρτέτο εγχόρδων της ορχήστρας δωματίου Contra Tempo.
Το πρωί της ίδιας ημέρας (9 π.μ.) θα γίνει Θεία Λειτουργία και επιμνημόσυνη δέηση για τους ευεργέτες και διδασκάλους της πόλης και τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας στο Ναό Αγίου Γεωργίου της Μονής Περιστεράς Δουρούτης.