ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ «Π.Λ.»

on .

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ «Π.Λ.»

«Τρέχουν» τα μεταγραφικά

θέματα στον ΠΑΣ Γιάννινα

➤ Σύντομα αναμένονται οι πρώτες ανακοινώσεις απ’ την ΠΑΕ για τα νέα αποκτήματα

• Έντονη κινητικότητα παρουσιάζεται τις τελευταίες μέρες στα μεταγραφικά πλάνα του ΠΑΣ Γιάννινα, με πολλά ονόματα ποδοσφαιριστών να βγαίνουν στο «φως» της δημοσιότητας ως υπό ένταξη στην ντόπια ομάδα.
Ο 28χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός της Νίκης Βόλου Αντόνιο Ανιέτε και ο 30χρονος πορτογάλος αριστερός μπακ του Πανθρακικού Ντιόγκο Ζορντάο, φέρονται να βρίσκονται ψηλά στη μεταγραφική λίστα των «κυανόλευκων», σύμφωνα με πληροφορίες από Αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης.
Βέβαια πρόκειται για περιπτώσεις παικτών άνω των 24 ετών και ο ΠΑΣ έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει συνολικά μόνο σε τρεις τέτοιες κινήσεις, λόγω της στέρησης της αδειοδότησης.
Στασιμότητα υπάρχει στο θέμα του Νίκου Τσουμάνη, πρώην παίκτη του Άρη, ο οποίος είχε ακουστεί «δυνατά» το προηγούμενο διάστημα.
Απ’ την άλλη κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν «υπό παρακολούθηση» έχουν συμφωνήσει με τη διοίκηση και πιθανότατα σύντομα θα έχουμε τις επίσημες ανακοινώσεις.
Πάντως είμαστε ακόμη στην «αυγή» της μεταγραφικής περιόδου και σίγουρα τα ονόματα των «υποψήφιων» θα έρχονται με τη… σέσουλα ως «στόχοι» των «κυανόλευκων».
Πολλά απ’ αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και αποτελούν απλά «κόλπα» κάποιων μάνατζερ για να προωθήσουν την «πραμάτεια» τους.
Ωστόσο επειδή αρκετοί φίλαθλοι περιμένουν… «βόμβες» απ’ την πλευρά του ΠΑΣ, καλύτερα ας κρατάνε «μικρό καλάθι» γιατί περισσότερο εξετάζονται ποδοσφαιριστές τύπου «Ακόστα» που ήρθε τον Ιανουάριο απ’ τη Football League με αρκετές παραστάσεις από άλλες ομάδες και κατάφερε να προσαρμοστεί άμεσα.
Άλλωστε και το προς διάθεση «μπάτζετ» ταιριάζει «γάντι» στη συγκεκριμένη κατηγορία παικτών…

Στον Πλατανιά
ο Χριστόπουλος
Διάδοχος του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο του Πλατανιά θα είναι ο πρώην τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννης Χριστόπουλος, ο οποίος επιστρέφει στα εγχώρια δεδομένα μετά την «περιπέτειά» του στην Ουκρανική Ταβρίγια.

«Παγώνει» η
υπόθεση Κοροβέση
Μετά τον «ντόρο» γύρω απ’ το όνομα του Νίκου Κοροβέση και το φημολογούμενο ενδιαφέρον από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, τα τελευταία 24ωρα δεν υπάρχει καμία εξέλιξη και φαίνεται προς το παρόν η υπόθεση να «παγώνει».
Απ’ την ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι στόχος είναι η ενδυνάμωση της ομάδας κι όχι η αποδυνάμωσή της, οπότε οποιαδήποτε πρόταση θα συζητηθεί μόνο αν θεωρηθεί ιδιαίτερα συμφέρουσα.

Στην U-21 της
Αλβανίας ο Μουσκάι
Στην Εθνική U-21 της Αλβανίας κλήθηκε ο Αρμπέν Μουσκάι για ν’ αγωνιστεί σε δεκαήμερο τουρνουά στην Ισπανία.
Θυμίζουμε ότι από σήμερα ενσωματώνεται στην Εθνική μας ομάδα Νέων και ο Τάσος Κρητικός για την συμμετοχή στο «elite round» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί από 28/5 έως 2/6.