Κάποιοι δεν θέλουν να βγει η Ελλάδα από την κρίση

on .

Ο Αντ. Σαμαράς χθες βράδυ στην Αθήνα:

Κάποιοι δεν θέλουν να βγει

η Ελλάδα από την κρίση

• Με ομιλία του στην πλατεία Συντάγματος, ολοκλήρωσε χθες βράδυ την προεκλογική εκστρατεία για τις Ευρωεκλογές ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς.
«Η χώρα βγαίνει από την κρίση, αλλά κάποιοι δεν θέλουν να βγει από την κρίση. Θέλουν να μας γυρίσουν στο χάος. Δεν θα τους αφήσουμε!» είπε ο κ. Σαμαράς κατά την έναρξη της ομιλίας του.
Ο Αντώνης Σαμαράς αναρωτήθηκε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ αναγάγει τις εκλογές αυτές σε δημοψήφισμα, «τώρα που βρισκόμαστε στο πιο κρίσιμο σημείο, που στο τέλος του καλοκαιριού θα πάρουμε τη ρύθμιση του χρέους».
«Θέλουν, λέει, να ρίξουν την κυβέρνηση. Η ΝΔ τους απαντά: γιατί να ρίξουν την κυβέρνηση τώρα που βρισκόμαστε στο πιο κρίσιμο σημείο; Τώρα που στο τέλος του καλοκαιριού θα ρυθμίσουμε το χρέος, τώρα που έρχονται μεγάλες καινούργιες επενδύσεις; Γιατί θέλουν να παγώσουν τα πάντα και να φέρουν αστάθεια;» δήλωσε.
Ο ίδιος εκτίμησε ότι αυτό γίνεται «γιατί τώρα δίνουν τελευταία τους μάχη να μην ξεκολλήσει η χώρα από την κρίση». «Όλες οι απίστευτες ασυναρτησίες που λένε αρκούν για να δημιουργήσουν ξανά κίνδυνο να βγούμε από το ευρώ. Ο καθένας από εσάς με την ψήφο του πρέπει να αποτρέψει τον κίνδυνο επιστροφής στην αβεβαιότητα» είπε.