Με τη συμμετοχή στις εκλογές στηρίζουμε την ευρωπαϊκή μας προοπτική

on .

Αλεξ. Καχριμάνης, Περιφερειάρχης Ηπείρου:

Με τη συμμετοχή στις εκλογές στηρίζουμε

την ευρωπαϊκή μας προοπτική

• Κάλεσμα προς τους Ηπειρώτες να προσέλθουν αύριο στις κάλπες,  απηύθυνε χθες ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, υπογραμμίζοντας τη σημασία που έχουν για την πατρίδα μας οι Ευρωεκλογές. Ο κ. Καχριμάνης, τόνισε ότι αν και δεν διεξάγονται περιφερειακές εκλογές και σε ορισμένους δήμους επαναληπτικές δημοτικές εκλογές, οι Ηπειρώτες δεν θα πρέπει να απόσχουν από την εκλογική διαδικασία.
«Πρέπει όλοι -είπε- να αντιληφθούν ότι οι Ευρωεκλογές, έχουν ιδιαίτερη σημασία και αξία. Με τη συμμετοχή θα πρέπει να στείλουμε το δικό μας μήνυμα για στήριξη των ευρωπαϊκών θεσμών και την ανάγκη της αλληλεγγύης. Αυτό ισχύει πολύ περισσότερο για εμάς εδώ στην Ήπειρο, που στηρίζουμε τις ελπίδες μας για ένα καλύτερο μέλλον στην αξιοποίηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων».
Σε άλλο σημείο της παρέμβασής του ο Περιφερειάρχης, υπογράμμισε ότι «το διακύβευμα των ευρωεκλογών έχει να κάνει με το ποιά θα είναι η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας μας και θεωρώ ότι δεν έχουν θέση  διλήμματα που βάζουν στο επίκεντρο ζητήματα εσωτερικής διακυβέρνησης. Η ανάπτυξη της πατρίδας μας, της Ηπείρου, η λειτουργία της Αυτοδιοίκησης προς όφελος των πολιτών, μπορεί να επιτευχθεί μόνο σε συνθήκες πολιτικής σταθερότητας. Και αυτό πρέπει να το διαφυλάξουν με την ψήφο τους οι πολίτες την ερχόμενη Κυριακή».