Αυτοδιοικητικά

on .

Αυτοδιοικητικά

Χθες βράδυ στην Καλούτσιανη

Με τα γνωστά… επιχειρήματα

η τελευταία ομιλία Μπέγκα

• Με τις γνωστές «κορώνες» κατά του Ν. Γκόντα, με στόχο την πόλωση, ο Θωμάς Μπέγκας μίλησε χθες βράδυ στην Καλούτσιανη, σε μια συγκέντρωση κατώτερη των προσδοκιών της παράταξής του. Αναφέρθηκε και πάλι στα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής Ν. Γκόντα, ενώ τη φορά αυτή  σε μια προσπάθεια να προσεταιριστεί ψήφους αριστερών ψηφοφόρων έκανε λόγο και για «ξεπούλημα της δημοτικής περιουσίας».
«Αυτή την Κυριακή επιλέγουμε τον Δήμαρχο και την επόμενη Δημοτική Αρχή.  Επιλέγουμε αυτούς στους οποίους  θα εμπιστευτούμε τη διακυβέρνηση του Δήμου μας  για την επόμενη πενταετία. Τα πέντε χρόνια δεν είναι μόνο πολλά είναι και κρίσιμα», τόνισε ακόμη ο Θ. Μπέγκας.

Χρ. Βούζας: Βαριές καταγγελίες

κατά των «κρατούντων» του Δήμου Ζίτσας


• Έμμεση αλλά ξεκάθαρη στήριξη στην παράταξη του Μ. Πλιάκου δίνει για τις επαναληπτικές εκλογές στο Δήμο Ζίτσας, η παράταξη του Χρυσόστομου Βούζα «Συμμαχία Πολιτών» που έμεινε εκτός β’ γύρου.
Με χθεσινή της ανακοίνωση επιτίθεται κατά των «κρατούντων» του Δήμου, «για πιέσεις και εκβιασμούς» και για «υποσχέσεις για διορισμούς, για τακτοποιήσεις ημετέρων».  Με ομόφωνη απόφαση η παράταξη ενόψει του β’ γύρου στην οποία αναμετρώνται ο νυν Αντιδήμαρχος Β. Γαρδίκος και ο Μ. Πλιάκος, αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι «τη Β’ Κυριακή δίνεται η ευκαιρία στους συνδημότες να απαλλαγούν από την αναξιοπρέπεια, τους εκβιασμού και τον εκμαυλισμό των συνειδήσεων. Στις ψήφους συναλλαγής εκβιασμών των γνωστών μηχανισμών που ακόμη και τώρα, που ψυχορραγούν σε όλα τα επίπεδα της τοπικής πολιτικής σκηνής ρίχνουν την τελευταία τους ζαριά. Προτρέπουμε τους συνδημότες μας να μην τους δώσουν τη σανίδα σωτηρίας που επιζητούν».

Ο Β. Γαρδίκος

• Από την πλευρά του ο Βασίλης Γαρδίκος σε ανακοίνωσή του καλεί όλες «τις προοδευτικές και δημοκρατικές δυνάμεις του Δήμου Ζίτσας να στηρίξουν την προσπάθεια για ένα Δήμο με όραμα, με προγραμματισμό, με συλλογικότητα, με σεβασμό, στο περιβάλλον και να γίνουν οι ίδιοι συμμέτοχοι στην επόμενη ημέρα του Δήμου Ζίτσας».

Ο Σπ. Πάικας

• Με γραπτή του δήλωση ο εκλεγείς με την παράταξη «ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» περιφερειακός σύμβουλος Σπύρος Πάϊκάς ευχαριστεί όσους τον ψήφισαν και δηλώνει ότι την Κυριακή στηρίζει το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Χρ. Τσιρογιάννης

• Κάλεσμα συμμετοχής των Αρτινών στις κάλπες απευθύνει με δήλωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης. «Η νέα πενταετία είναι η πλέον κρίσιμη για το Δήμο μας. Η Άρτα έχει μια μεγάλη, όσο και μοναδική ευκαιρία να πάει μπροστά. Αυτό μπορεί να γίνει με ανθρώπους νέους και ικανούς, που έχουν όραμα, σχέδιο και γνώση του μονοπατιού της ανάπτυξης», τονίζει μεταξύ άλλων ζητώντας τη στήριξη των συμπολιτών του.