«Ένας τοίχος για την πόλη» στήνεται ξανά στα Γιάννενα

on .

Επιστρέφει η φωτογραφική έκθεση

«Ένας τοίχος για την πόλη» στήνεται ξανά στα Γιάννενα

• Επιστρέφει στα Γιάννενα η φωτογραφική έκθεση «Ένας τοίχος για την πόλη» που γεννήθηκε στο facebook. Η έκθεση ξεκίνησε πριν δύο χρόνια, όταν οι εμπνευστές της ζήτησαν από τους συμπολίτες μας να φωτογραφίσουν τις ομορφιές των Ιωαννίνων και να τις στείλουν σε ειδική σελίδα που κατασκεύασαν στο facebook. Το αποτέλεσμα ήταν 1.500.000 views στο διαδίκτυο και χιλιάδες οι περαστικοί που τις είδαν ( Έλληνες και ξένοι) αναρτημένες στον τοίχο της Κεντρικής Πλατείας.
Τώρα οι διοργανωτές απευθύνουν νέο κάλεσμα σε όσους θέλουν να  ξαναφωτογραφίσουν τις ομορφιές των Ιωαννίνων και να τις στείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.facebook.com/HotelOlympicIoannina. Παράλληλα, φέτος, σε συνεργασία με τον φωτογράφο Χάρη Μπινώλη θα γίνει ειδικό αφιέρωμα στα «Γιάννενα του Πριν και του Τώρα». Οι αναρτήσεις θα ολοκληρωθούν όταν ο τοίχος γεμίσει από φωτογραφίες.
Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι Γιαννιώτες θα μπορούν να ψηφίσουν την αγαπημένη τους φωτογραφία μέσω του συστήματος QR code που θα υπάρχει επάνω σε κάθε μία από αυτές. Τέλος, μπροστά από τον τοίχο θα στηθούν διάφορα κιόσκια, στα οποία σύλλογοι και οργανώσεις της πόλης μας θα ενημερώνουν για τις δράσεις τους, ενώ κατά διαστήματα θα υπάρξουν και κάποια events.