Αυτοδιοικητικά

on .

Αυτοδιοικητικά

ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ:

Μ. Ματσάγκας: Δεν δικαιώνει τις προσδοκίες μας το αποτέλεσμα

• «Το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εκλογών δεν δικαιώνει τις προσδοκίες μας και δεν μας αφήνει ελπίδες για την επίτευξή του», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ριζοσπαστική Ανατροπή Δήμου Ζίτσας, που έχει επικεφαλής τον Μανώλη Ματσάγκα. Ως προς το β’ γύρο η  παράταξη δεν παίρνει θέση για κανένα εκ των δύο μονομάχων Β. Γαρδίκο και Μ. Πλιάκο, καθώς όπως αναφέρει «οι δημότες είναι σε θέση να κρίνουν τις αρχές, τις προγραμματικές θέσεις και την πορεία των δύο δημοτικών παρατάξεων που πλειοψήφησαν».

ΔΗΜΟΣ ΖΑΓΟΡΙΟΥ:

Λεωνίδας Τσουμάνης: Υπέρ διαφάνειας, τιμιότητας και αξιοκρατίας

• Σε ανακοίνωσή του ο Λεωνίδας Τσουμάνης, ευχαριστεί τις Ζαγορίσιες και τους Ζαγορίσιους που εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους την παράταξη «Νέα πρόταση για το Ζαγόρι», και δηλώνει ότι αυτή θα υπερασπίσει τις αρχές της διαφάνειας, τιμιότητας και αξιοκρατίας. «Αρχές -συνεχίζει- τις οποίες οραματιστήκαμε και καταθέσαμε στην Ζαγορίτικη κοινωνία με τις αδιαπραγμάτευτες συνιστώσες, του σεβασμού στο φυσικό περιβάλλον, ιστορία του τόπου, του πολιτισμού και υποβοήθησης των παραδοσιακών δραστηριοτήτων».

«Το Κοινόν των Ζαγορισίων»: Θετικό το αποτέλεσμα για την Κίνησή μας

• Θετικό κρίνει το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής των εκλογών για την  ίδια η παράταξη «Το Κοινόν των Ζαγορισίων». «Η νεοσύστατη Δημοτικής μας Κίνηση, παρά το αρνητικό κλίμα που διαμορφώθηκε για μας σε πολλές από τις εκλογικές περιφέρειες του Ζαγορίου, εξαιτίας αθέμιτων πιέσεων τόσο προς τους ψηφοφόρους όσο και προς τους υποψηφίους, αλλά και λόγω της προπαγάνδας που μας παρουσίασε ως δήθεν εξαρτώμενους από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, θα εκπροσωπείται στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο με έναν Δημοτικό Σύμβουλο και έναν εκπρόσωπο Τοπικής Κοινότητας», αναφέρει μεταξύ άλλων.

ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ:

Αν. Νταής: Αρνηθήκαμε  τις στείρες αντιπαραθέσεις

• Για αγώνα που δόθηκε κάτω από αντίξοες συνθήκες κάνει λόγο σε δήλωσή του ο επικεφαλής της παράταξης «Δημοτική Συνεργασία» για το Δήμο Ηγουμενίτσας Ανδρέας Νταής, που είχε την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. «Τις εβδομάδες που πέρασαν, αρνηθήκαμε να μπούμε σε στείρες αντιπαραθέσεις, να ακολουθήσουμε πρακτικές διχασμού και οξύτητας. Έτσι θα συνεχίσουμε. Με ήθος. Συνέπεια. Αξιοπρέπεια», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Νταής.