ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

on .

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Ν. ΕΞΑΡΧΟΣ (υποψ. ευρωβουλευτής):

«Ο λαός έχει ανάγκη από ισχυρό ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές»


• «Στις 26 Μάη ο λαός έχει ανάγκη από ισχυρό ΚΚΕ. Αυτό είναι το πραγματικά νέο και ελπιδοφόρο μήνυμα που μπορούν να βγάλουν οι κάλπες». Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, κατά την διάρκεια της προχθεσινής ομιλίας του ο Γιαννιώτης υποψ. ευρωβουλευτής του κόμματος Νίκος Έξαρχος και κάλεσε τους πολίτες να μην απέχουν από τις κάλπες.
Όπως ανέφερε σε άλλο σημείο της ομιλίας του «η ψήφος στο ΚΚΕ δίνει δύναμη στο λαό για την επόμενη μέρα, όπου ανεξάρτητα ποιο θα είναι το πρώτο ή δεύτερο κόμμα, θα είναι εδώ η Ε.Ε., τα μνημόνια διαρκείας, οι απαιτήσεις του κεφαλαίου για νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, η φοροληστεία και τα χαράτσια….».
Την εκδήλωση στα Γιάννενα άνοιξε η υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου του ΚΚΕ Όλυ Τσουμάνη, η οποία κι αυτή από την πλευρά της ζήτησε «ισχυρό ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές».

Αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων

• Αντιπροσωπεία της Δημοκρατικής Αριστεράς, με επικεφαλής τον Γραμματέα του κόμματος Θανάση Θεοχαρόπουλο και με τη συμμετοχή του υποψήφιου ευρωβουλευτή Ντίνου Σιάκαρη και της βουλευτή Νίκης Φούντα θα επισκεφθεί σήμερα, Πέμπτη και ώρα 3 μ.μ. τα Γραφεία του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων (Χαρ. Τρικούπη και Οπλ. Πουτέτση14).
• Σήμερα, ώρα 12 μ. ο Ντίνος Σιάκαρης και η Νίκη Φούντα θα συναντηθούν στο Πανεπιστήμιο με τον Πρύτανη Τριαντάφυλλο Αλμπάνη.