Κάλεσμα Στ. Καλογιάννη να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες οι Έλληνες την Κυριακή

on .

Μήνυμα ενόψει των Ευρωεκλογών

Κάλεσμα Στ. Καλογιάννη να προσέλθουν

μαζικά στις κάλπες οι Έλληνες την Κυριακή

Μεγάλης πολιτικής σημασίας οι εκλογές…

• «Χρέος μας είναι να προσέλθουμε όλοι την Κυριακή στις κάλπες και να στηρίξουμε τα φιλο – ευρωπαϊκά κόμματα. Να στηρίξουμε τη Νέα Δημοκρατία, το σταθερώς προσανατολισμένο στην Ευρώπη πολιτικό κόμμα, το οποίο τα δύο τελευταία χρόνια κράτησε όρθια τη χώρα στην ΕΕ, με την ενεργό συμπαράσταση των εταίρων μας».
Αυτό τονίζει σε χθεσινό μήνυμά του, ενόψει των Ευρωεκλογών, ο βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ. Σταύρος Καλογιάννης. Αφού κάνει μια σύντομη ιστορική αναδρομή αφ’ ότου προσχώρησε η Ελλάδα στην Ε.Ε., αναφέρει ότι «τα οφέλη για την Ελλάδα από τη συμμετοχή της στην Ε.Ε. τις τρείς τελευταίες δεκαετίες και στην ευρωζώνη είναι τεράστια, στον πολιτικό, τον οικονομικό και κοινωνικό τομέα. Αποκορύφωμα όλων είναι η ουσιαστική στήριξη της χώρας μας τα τελευταία χρόνια, μετά το ξέσπασμα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης το 2008».
Παράλληλα, ο κ. Καλογιάννης χαρακτηρίζει τις εκλογές μεγάλης πολιτικής σημασίας σημειώνοντας ακόμη ότι «την ερχόμενη Κυριακή καλούμαστε να ψηφίσουμε, για πρώτη φορά με σταυρό προτίμησης, και να εκλέξουμε τους αντιπροσώπους μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Στη συνέχεια, η εκλογή της Επιτροπής από τους ευρωπαίους πολίτες θεωρείται κρίσιμο βήμα για τη διασφάλιση της πολιτικής συνοχής της Ε.Ε.»
Και καταλήγει στην ανακοίνωσή του τονίζοντας ότι  «τώρα που η βαθιά ύφεση πέρασε, η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα ώστε να ξεκινήσει η πολυπόθητη αναπτυξιακή πορεία της οικονομίας μας, μέσα στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια, με πρωτοπόρους κλάδους τον τουρισμό, τη ναυτιλία, την υποδομή και την ψηφιακή τεχνολογία».