AΘΛHTIKA

on .

AΘΛHTIKA

Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών ΕΠΣ

Με στόχο το «διπλό» η Ανατολή στην Κέρκυρα

• Σ’ ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι για την διατήρηση των ελπίδων ανόδου στη Γ’ Εθνική, η Ανατολή αγωνίζεται σήμερα (5 μ.μ.) στην Κέρκυρα με αντίπαλο τη Δόξα Σιναράδων.
Μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές και τις ισάριθμες «λευκές» ισοπαλίες, το συγκρότημα του Νίκου Γκούρα θα επιδιώξει στο σημερινό ματς όχι απλά να βρει «δίχτυα» για πρώτη φορά σ’ αυτό το «μίνι» πρωτάθλημα, αλλά να κατακτήσει το «παρθενικό» του «τρίποντο» για να μείνει «ζωντανό» στο κυνήγι της πρώτης θέσεης του 5ου ομίλου.
Ήδη το Φλαμούλι έχει ένα προβάδισμα δύο βαθμών και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να το διευρύνει μετά τη διεξαγωγή της τρίτης αγωνιστικής.
Να σημειώσουμε ότι η ομάδα των Σιναράδων είχε αποκλείσει τον Πίνδο Κόνιτσας σε «νοκ-άουτ» παιχνίδι για την α’ φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΟ.
Διαιτητής της συνάντησης ορίστηκε ο Γιώργος Παπαγεωργίου (Άρτας) με βοηθούς τους Γεωργάρα - Καλαμπόκη του ίδιου συνδέσμου και παρατηρητή τον Φίτσα (Πρέβεζας).
Στο άλλο ματς της τρίτης αγωνιστικής το Φλαμούλι υποδέχεται το Γαρδίκι, με διαιτητή τον Ζούγρα (Κοζάνης).

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

«Πέφτει η αυλαία» για την Κρανούλα

• Τελευταίος αγώνας σήμερα στις 5 μ.μ. για την Δόξα Κρανούλας στο πρωτάθλημα της Football League 2 και μετά από πέντε χρόνια παρουσίας σ’ αυτό, παίρνει την «άγουσα» για τις τοπικές κατηγορίες.
Οι «οράνιε» φιλοξενούν στο γήπεδό τους τον Πυρσό Γρεβενών σε μια αναμέτρηση χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον και θα προσπαθήσουν ν’ αποχαιρετήσουν με μια νίκη γοήτρου τους φιλάθλους τους.
Εξελίξεις στο θέμα της αναδιάρθρωσης δεν υπάρχουν και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά απίθανο να συμβεί.
Οι ομάδες υπέγραψαν εν γνώση τους το καταστατικό του πρωταθλήματος στις αρχές της σεζόν, όπου προβλέπονταν ρητά ο υποβιβασμός οκτώ ομάδων από κάθε όμιλο.
Τώρα εκ των υστέρων γίνεται προσπάθεια το οκτώ να γίνει... τέσσερα, όμως πολύ δύσκολα η ΕΠΟ θα δεχθεί το συγκεκριμένο αίτημα, αφού θα θεωρηθεί τεράστιο πλήγμα για την αξιοπιστία της.
Το σημερινό παιχνίδι θα διευθύνει ο Τριαντάφυλλος Τίκας (Καρδίτσας) με βοηθούς τους Βαφειάδη - Διπλάρη του ίδιου συνδέσμου και παρατηρητή τον Αθανασίου (Θεσπρωτίας).
Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής (5 μ.μ.): Οδυσσέας Κορδ. - Καστοριά (Τερετίδης), Κεραυνός Θεσπ. - Τηλυκράτης Λ. 3-0 α.α., Δόξα Πεντ. - Όλυμπος Κερκ. (Γκουγκούδης), Πρέβεζα - Καμπανιακός (Πάνος), Κοζάνη - Εθνικός Φιλ. (Βλιώρας), Κάστωρ - Λάρισα (Κατής), Οικονόμος Τσαρ. - Θεσπρωτός (Λάμπρου).

TAE KWONDO

Με 10 μετάλλια γύρισε ο «Ζήκος» από πρωτάθλημα στα Τίρανα

• Με 10 μετάλλια στις αποσκευές τους γύρισαν οι μικροί αθλητές του Γιαννιώτικου συλλόγου «Ζήκος» από το Διεθνές Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (Top Tirana Open) που διεξήχθη πρόσφατα στα Τίρανα της Αλβανίας. Ο «Ζήκος» κατέλαβε την δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη στους παίδες!
Αναλυτικά, τα χρύσα μετάλλια κατέκτησαν οι: Σινδρος Δημοσθένης, Τζιμα Σταματία, Παπασταματοπούλου Έλενα, Τασιούλας Βασίλης, Σινδρου Κατερίνα, Μπάσια Σαμουέλ, Παπανικολάου Αναστασία. Τα ασημένια οι: Γιακωβάκη Σοφία και Κατσιώρας Βασίλης και το χάλκινο μετάλλιο ο Παπανικολάου Ηλίας.