ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

on .

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Στα Γιάννενα σήμερα ο υποψήφιος  Ευρωβουλευτής ΚΚΕ Μ. Μιχαήλ

• Στα Γιάννενα θα βρεθεί σήμερα Τετάρτη ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Μιχάλης Μιχαήλ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε θα περιοδεύσει: στις 9 π.μ. στο Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων, στις 11:30 π.μ. στην Διεύθυνση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Μακαρίου, όπου θα δώσει και συνέντευξη τύπου και στις 2.30 μ.μ. στο Σταθμό της Πυροσβεστικής στην Βιομηχανική Περιοχή  (ΒΙ.ΠΕ) Ιωαννίνων.

Και ο υποψ. ευρωβουλευτής  ΑΝ.ΕΛ. Γιώργος Ρωμανιάς

• Στα Γιάννενα θα βρίσκεται σήμερα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιώργος Ρωμανιάς. Στις 2 μ.μ. θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία των ΑΝ.ΕΛ. Ιωαννίνων, θα έχει συναντήσεις με τοπικούς φορείς και στις 5 μ.μ. θα μιλήσει στην Στοά Σάρκα στο συνεδριακό κέντρο της Περιφέρειας,

Ο Ν. Νικολόπουλος σήμερα στα Γιάννενα

• Ο Αντιπρόεδρος της «Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό» Νίκος Νικολόπουλος θα βρεθεί σήμερα Τετάρτη στα Γιάννενα, στα πλαίσια περιοδείας του στο Νομό, ενόψει των Ευρωεκλογών. Στις 12.30 μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Grand Serai.

Αύριο έρχεται ο Γραμματέας  Κ.Ε. ΔΗΜΑΡ Θ. Θεοχαρόπουλος

• Στα Γιάννενα θα βρεθεί αύριο Πέμπτη ο Γραμματέας της Κ.Ε. της Δημοκρατικής Αριστεράς Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Στις 2.15 μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου  στο ξενοδοχείο ΟΛΥΜΠΙΚ και στη συνέχεια μαζί με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Ντίνο Σιάκαρη και τη βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Νίκη Φούντα θα επισκεφθούν το  Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο  όπου θα συναντηθούν με τη Διοίκησή του.